Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Cate Blanchett Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Igiltere Penny Mordaunt Avrupa iberallerin

Bu haber kez okundu.

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu liglerİ maç sonuçları ve puan durumu

AVRUPA SPOR (AVA) LONDRA-1976 yılında Londra'da kurulan Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF), 44 yıldır kesintisiz hizmet veren toplum kuruluşlarının başında gelir.

Türk Toplumu Futbol Federasyonundan açıklama
 
*BASIN AÇIKLAMASI* .      

                             
TÜRK TOPLUMU FUTBOL FEDERASYONU İLE FALYALI GROUP ARASINDA YAPILAN 2020/2021 ANASPONSORLUK ANLAŞMASINDA, BAŞKAN OSMAN ERCEN’İN GÖRÜŞMELERİN ARDINDAN İSİM DEĞİŞİKLİĞİ YAPIP BU YIL LİGLERİMİZE “LAS AMBASSADEURS HOTEL MARINA” OLARAK ADLANDIRILACAĞINI DİYE KARAR VERİLDİ. 
TTFF YÖNETİM KURULU OLARAK TEKRAR DAN HALIL FALYALIYA BİZE ÖZEL İLGİDEN DOLAYI VE BU KATKISINDAN DOLAYI SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİZ. 
TTFF YÖNETİM KURULU

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu bünyesinde oynanan liglerde maç sonuçları ve puan durumu şöyle: 

TTFF LES AMBASSADEURS PREMIERE LİGİ 4. HAFTA SONUÇLAR VE PUAN DURUMU

Türk Toplumu Futbol Federasyonu
 
TTFF LES AMBASSADEURS CHAMPIONSHIP LİGİ 4. HAFTA SONUÇLAR VE PUAN DURUMU


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.