Öne Çıkanlar ingiltere Londra Çağdaş Solistlerinden londra Goldsmiths Brunel University London Anglia Ruskin University ingiltere burs basvuru Türkiye için GREAT burs Great Scholarships 2023 2024 BSA

Bu haber kez okundu.

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu liglerinde üçüncü hafta

AVRUPA SPOR-Boğaz’da Trabzonspor fırtınası.İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu'nda (TTFF) 3.hafta maçları oynandı. 8 Ekim 2023 Pazar günü haftanın derbi maçı Yeni Boğaziçi-Trabzonspor UK arasında oynandı.Türk liginin son 2 sezonu şampiyonu Yeni Boğaziçi sakat ve eksik kadrosuyla maça çıkarken İngiliz liglerinde fırtına estirerek Türkleri gururlandıran Trabzonspor'a mağlup olmaktan kurtulamadı. Adeta Boğaz’da Trabzonspor fırtınası esti. 

Yeni Boğaziçi 0 Trabzonspor 6


Trabzonspor maçın başında sonuna kadar üstün oynadığı maçı farklı kazandı. Maçın 10 dk Derek, 15 dk George ile Trabzonspor 2-0 öne geçti. Kale içerisinde çıkan karambolde Yeni Boğaziçi kendi  kalesine golü atınca  durum 3-0 oldu. İlk yarının sonuna doğru Derek durumu 4-0 yaptı ve bu skorla ilk devre sona erdi.
İkinci devre Trabzon Luut ile neticeyi 5-0 etti ve son golüde Mert atarak maç Yeni Boğaziçi-Trabzonspor Uk 0-6 sona erdi.


MTG Garga -Beşiktaş UK 2-1 sonuçlandı.

Türkmenköy- Samsunspor maçıda 2-1 sonuçlandı. 

Mehmetçik London- Gençlik Gücü 6-3 sonuçladı.

Fenerbahçe -Kayserispor maçı 3-1 FB galibiyetiyle sonuçlandı.


 

LONDRA TTFF  Veteran 35 ligi başladı


İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu'nda (TTFF)  Veteran 35 ligi başladı… TTFF Veteran 35 2023-2024 Lig maçları Pazartesi 9 Ekim 2023 New River Stadında saat 8.30 başladı. Ligde 6 Veteran 35 takımı var. Oynanan maçların sonuçları.


1.Türkmenköy - Fenerbahçe 3-2.
2.Brothers Fc-Abardan Fc 8-0..
3.Yeni Boğaziçi-Norfolk Bursa 0-0.(Boğaziçi hükmen galip)



Açılış maçı Yeşilada’nın

TTFF Veteran 45 ligi başladı. Perşembe 5.10.23 akşamı New River Stadında, ligin ilk maçı Yeşilada ile Türkmenköy arasında oynandı. 
Yeşilada ilk devre  Hasan Erdoğan’ın asistlerini çok iyi değerlendiren Altuğ Yeşilada'yı 3-0 öne geçirdi, devre bu şekilde tamamladı. İkinci devre toparlanan Türkmenköy baskılı oynamasına rağmen golü bulamadı. Maç centilmence  tamamlandı. Yeşilada -Türkmenköy 3-0

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.