Öne Çıkanlar ingiltere Londra Çağdaş Solistlerinden londra Goldsmiths Brunel University London Anglia Ruskin University ingiltere burs basvuru Türkiye için GREAT burs Great Scholarships 2023 2024 BSA

Bu haber kez okundu.

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu'ndan gençler ve karma atağı

TTFF’den  gençler ve karma atağı.AVRUPA SPOR- İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) tarafından U21 gençler ve karma hocası Eren İbrahim ve yardımcıları antrenör Murat Odabaşı ile Ibrahım Gilanlı tarafından ve TTFF Gençler ve Karma sorumlusu Mehmet Nasifoğlunun ve Murat Odabaşı desteği ile yönetileceği açıklaması yapıldı. 

Antrenmanlar her perşembe 

TTFF açıklaması şöyle: “Her perşembe saat 19.30'da New River Stadı'nda antrenman yapılacak. Karma takımımız bir lige katılacak, ayrıca yarı-profesyonel kulüplerle hazırlık maçları oynayacak ve bu kadromuza 22 oyuncu seçilecek. Takımımız yurt dışı turnuvalara katılmasını için de görüşmelerimiz devam ediyor. Her perşembe antrenmanlarımıza katılmak isteyenler lütfen bizimle iletişime geçin.” Tel: +44 7773 019968 (Eren Coach)  Email: [email protected]

Our youth/karma team will be training every Thursday 7.30pm at New River Stadium under the management of TTFF Youth and Karma Coach Eren İbrahim, assistant coach Murat Odabaşı, and İbrahim Gilanli. The management will be supported by TTFF Youth and Karma Secretaries Mehmet Nasifoglulari and Murat Odabası. The team will be entering a league, playing games with semi pro clubs, and 22 players will be selected for the squad. We are also in negotiations with organise the team to play tournaments aboard. Those who are intrested in commiting themselves please do get in contact to arrange a trial, to join our sessions every Thursday.  

Londra Türk Masterları turu geçti

AVRUPA SPOR- Londra Türk Masterları (LTM) oynadığı maçta, London Lions veteran  takımını 2-0 ile geçti. 29 Ekim 2023 Pazar günü yapılan maçta, Londra Türk Masterleri Veteran kupasında rakibini Tansel'in golleriyle 2-0 mağlup ederek bir üst  tura yükseldi.

Londra Türk Masterları 

TTFF Maçlar iptal oldu          

AVRUPA SPOR-İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) liglerinde  29 Ekim 2023 Pazar günü yağan yağmur nedeniyle sahalar kapandı maçlar oynanmadı.

TTFF Veteran 35 Yaş Liginde heyacan dorukta                    

AVRUPA SPOR-30 Ekim pazartesi günü New River Stadında oynanan maçlarda veteranlar yine  bir araya toplandı. Pazartesi 35 yaş Perşembe akşamı 45 yaş gurubu oynuyor .Maçları resmi hakemler yönetiyor.

Maç sonuçları şöyle: 

Türkmenköy-Adana Demirspor 3-2.  

Türkmenköy Goller : Hüseyin Akyol, Özgür Özçelik, Mustafa Safak 

Adana Demirspor goller: Serhat inalöz, Ebrahim Camara 

Fenerbahçe-Abardan fc 9-0. 

Fenerbahçe Goller : Ugur Erdogan (7), Hasan Eksi Own Goal

Yeni Boğaziçi-Brothers fc 5-1

Brothers fc Gol: Jarran West 

Yeni Boğaziçi Goller:  Gökmen Dogan, Poku Dumfeh, Daryl Hanson, Kenan Zarif (2)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.