Öne Çıkanlar londra Getir ABD Getir Avrupa Girişimcilik Özlem Türeci Montserrat Caballe kimdir londra cocuk University of London Goldsmiths Edinburgh Napier University

Bu haber kez okundu.

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu'ndan gençlere destek verenlere teşekkür

AVRUPA SPOR-İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine gidiyor. İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyon Baṣkanı İrfan Davulcular, genç takımın KKTC'ye yapacağı ziyaret ile ilgili açıklama yapıldı. Açıklama şöyle: "Türk Toplumu Futbol Federasyonu genç takımlarımızdan seçilen 16 yaṣ altı 15 oyuncu, 10 ocak 2024 tarihinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine gidecek. Liderlerimiz Dr.Fazıl Küçük ve Rauf Denktaş'ı anmak için gidecegi yurt dıṣı temasında Futbol Federasyonumuza büyük destek ve katkı koyan iṣ insanlarımıza teṣekkür ederiz. Türk Toplumu Futbol Federasyonu 1976 yılından bu yana Londrada yaṣayan iṣ insanlarımızın desteği ile bu günlere kadar ayakta kalarak topluma hizmet vermeye devam ediyor. Bu güne kadar destek veren herkese canı gönülden teṣekkür ederiz. 
Türk Toplumu Futbol Federasyon Baṣkanı IRFAN DAVULCULAR VE YÖNETİM KURULU."

Sponsorlar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.