Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

Kayserispor Beşiktaş maçı canlı yayın bilgileri

Kayseri Kadir Has Stadı'nda saat 16:00'da başlayacak karşılaşma beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak. Ayrıca mücadeleyi Suat Arslanboğa yönetecek. Arslanboğa'nın yardımcılıklarını Serkan Ok ve İsmail Şencan yaparken, Serkan Çınar dördüncü hakem olacak.
Geçen hafta Fenerbahçe karşısında ilk yarıyı 3-0 önde kapatan ancak ikinci yarıda Fenerbahçe'nin attığı gollerle 3-3 berabere kalan Beşiktaş şampiyonluk yarışından 2 puan daha uzaklaşmıştı. Başakşehir ile arasındaki puan farkı 11 olan Siyah-Beyazlılar Kayseri deplasmanında galibiyet peşinde olacak. Beşiktaş'ta cezası sona eren Ljajic, Kayserispor maçında forma giyebilecek. Ayrıca Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül ve Kagawa Kayserispor maçı kadrosuna alınmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.