Öne Çıkanlar londra Getir ABD Getir Avrupa Girişimcilik Edinburgh Napier University No Tax for Genocide Serdar Karagöz DSÖ Özlem Türeci Montserrat Caballe kimdir

Bu haber kez okundu.

Kıbrıslı Türk genci boksör İbrahim Mercan gururlandırdı

AVRUPA AJANSI (AVA) AVRUPA GAZETE/İNGİLTERE/ÖZEL-Kıbrıslı Türk genci İbrahim Mercan İngiltere’de son 4 profesyonel maçını kazanarak gururlandırdı. Ibz Mercan lakaplı Kıbrıslı Türk genci İbrahim Mercan, 10 haziran cumartesi günü Güney Londra’daki Tolworth Recreation Centre boks salonunda yaptığı mücadeleyi kazandı. Son üç maçını kazanan Kıbrıslı Türk genci İbrahim Mercan, çıktığı dördüncü maçını sayı ile kazandı. Türk ve KKTC bayraklarıyla maç sonu kutlama yarptı. Arap Mercan’ın torunu olan Ibz Mercan, Avrupa spora şunları söyledi:

Ibz Mercan Avrupa spora konuştu

“Cumartesi günü beni desteklemek için maça gelen herkese teşekkür etmek istiyorum. Her zaman sevgi gösteren ailem ve arkadaşlarım sayesinde harika bir atmosferde maçı kazamdım. Tüm sponsorlarıma  teşekkür ederim.Beni desteklediğiniz için teşekkürler” 

 TTFF Başkanı İrfan Davulcular’dan tebrik

Destek olmak için maçı salonda izleyen İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı İrfan Davulcular İbrahim Mercan’ı maç sonunda tebrik etti

Kıbrıslı Türk genci boksör İbrahim Mercan gururlandırdı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.