Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA Dr. Müge Çevik

Bu haber kez okundu.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar TTFF’yi ve tüm futbolcuları ziyaret edecek

AVRUPA SPOR/AVRUPA GAZETE-Kuzey Kıbrıs Tük Cumhuriyeti KKTC Cumhurbaskanı Ersin Tatar,  Londra New River sahasında TTFF’yi ve tüm futbolcuları ziyaret edecek ve beraber maçı seyredecek. İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu TTFF Başkanı İrfan Davulcular, New River Stadium Sports Centre’de yapılacak maça herkesi davet etti. 

CUMHURBAŞKANI ERSİN TATAR'DAN TTFF'YE ÖZEL ZİYARET

TTFF LİG MAÇLARI

PAZAR 06 KASIM 2022
MEHMETÇİK LONDON - CINAR SPOR   13:00


15:00
V. BOGAZICi - GENÇLİK GÜCÜ

STAD: NEW  RIVER   N22 5QW

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu TTFF Başkanı İrfan Davulcular, Avrupa Ajansı Spor Servisine şöyle konuştu: " Tüm halkımızı bu oynanacak olan lig maçlarımıza davet ediyoruz. Cumhurbaşkanımızla birlikte maçı izleyelim."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.