Öne Çıkanlar ingiltere londra maç ne zaman avrupa muharrem ince maç hangi kanalda kktc Samsunspor koronavirüs gazete

Bu haber kez okundu.

Londra Boğaziçi yeni sezona başladı

AVRUPA SPOR/LONDRA - İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Bünyesinde faaliyet gösteren Boğaziçi Futbol Takımının Yönetim Kurulu adına Avrupa Spor’a açıklama yapan Erdoğan Baca, yeni sezon ileilgili şunları dile getirdi. Baca şöyle konuştu:

ERDOĞAN BACA

“Bugün 4 Ağustos Pazar günü ilk antremanımızı yaptık. 2019-2020 futbol sezonumuz hayırlı olsun. Yeni sezonumuzu açmış bulunuyoruz. Takımıma ve tüm takımlarımıza sakatlıksız fair play içerisinde geçen bir sezon dilerim, hayde bismillah”

Boğaziçi Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Baca, haftalık spor yazılarıyla Avrupa Spor’da olacak. Her hafta takipte kalın. Erdoğan Baca’nın kaleminden tarafsız Londra Ligi futbol yazıları her cuma Avrupa Gazetesi’nde

BOĞAZİÇİ TAM KADRO

Baca: “1976 yılından beri Türk Toplumu Futbol Federasyonu çatısı altında binlerce gence spor yaptırma uğraşı içinde olan Boğaziçi kulübümüz bu gün bile 2 takımımız 14 yaşaltı U14 ve 16 yaş altı U16 ile A Takımımızın yanında 35 yaş üstü ve de 45 yaş üstü takımları ile uğraş vermektedir.”

Londra Büyükelçisi Ümit Yalçın, Londra başkonsolosu Çınar Ergin ve Boğaziçi Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Baca, Londra Tük Büyükelçiliğinde

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.