Öne Çıkanlar ingiltere Samsunspor londra Konut Londra Çağdaş Solistlerinden Gümüşlük Müzik Festivalinde Mehmet Uysal Yeşim Güzelpınar Boris Johnson albüm

Bu haber kez okundu.

Londra HMT Samsunspor köklü takımlardan Yeni Boğaziçi'yi kupadan eledi

AVRUPA GAZETESİ SPOR SERVİSİ- İngiltere Futbol Federasyonu TTFF'nin  Coversure sponsorluğunda düzenlediği federasyon kupasında üçüncü gurup maçında yeni kulüp HMT Samsunspor ve Ligin köklü takımlarından Yeni Boğaziçi karşılaştı. Maça iyi formda çıkan iki takım arasında galip gelen HMT Samsunspor oldu. Üç kupa maçında üçüncü galibiyetini alan HMT Samsunspor böylelikle guruptan çıkarak yarı finallere ismini yazdırdı. İlk sezonunda başarılı bir kupa serüveni yürüten genç takım sahadan mutlu ayrıldı.Hızlı başlayan HMT Samsunspor maçın ilk gölünü Furkan ile maçın sekizinci dakikasında kaydetti. Takımın kaptanı ondördüncü dakikada skoru 2-0 yaptı, ardından Sam’ın ondokuzuncu dakikada kaydettiği free kick golü skoru 3-0’a getirtti.

HMT Samsunspor ilk yarıyı ve maçı 4-2 önde bitirdi. 

Boğaziçi takımı biri penaltı olan iki gol kaydederek ilk yarıya heyacan kattı. Ardından Rhys’in ikinci golü ile HMT Samsunspor ilk yarıyı ve maçı 4-2 önde bitirdi. İkinci yarıda gol olmamasına rağmen çekişmeli geçen maçtan izleyenler büyük zevk aldı. 

Çiğdem Türkan ve Mehmet Türkan kardeşler

HMT Samsunspor başkanları Çiğdem Türkan ve Mehmet Türkan kardeşler, tüm takım oyuncuları ve görevlileri ile gurur duyduklarını ve Boğaziçi gibi bir ekibi kupadan eleyip, sonuncu gurup maçına çıkmadan tur atladıkları için çok mutlu olduklarını ifade ettiler. Babaları Hüseyin Mehmet Türkan anısına kurdukları ve Türkiye’deki Samsunspor’u temsilen giydikleri “en ağır forma” cinsiyet eşitliği temalı formaları ile ilk sezonlarında genç yönetimleri ile lige ve topluma damga vurmak istediklerini de dile getirdiler.

Londra HMT Samsunspor köklü takımlardan Yeni Boğaziçi'yi kupadan eledi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.