Öne Çıkanlar Djokovic Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir Mehmet Gözde ingiltere Barkley londra 18 Mart Şehitleri Nefes terapisti kamplar Oscar ödül törenind

Bu haber kez okundu.

Londra Karması KKTC Karması ile  Cumhuriyet Coşkusunu Yaşayacak
AVRUPA SPOR - İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu 21 yaş altı U21 Karması, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 15 Kasım’daki Kuruluş Yıldönümü için Kuzey Kıbrıs Türk Milli Takımı ile Cumhuriyet Kupasında karşılaşmak üzere KKTC’ye gitti. Her yıl geleneksel olarak gerçekleşen Cumhuriyet Kupası maçları sayesinde İngilterede yaşayan gençlerimizle Kıbrıstaki gençlerimiz arasında bağ kurulması ayrıca buradaki gençlerimizin de Kıbrıs'ı daha iyi tanıyıp öğrenmesi amaçlanıyor.
Türk Toplumu Futbol Federasyonu Lisans Sekreteri İrfan Davulcular karma takımıyla

KKTC Dişişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Kudret Özersay ve TTFF Asbaşkanı Osman Ercen

AKOL GROUP CEO’SU NİYAZİ SANAL’DA KARŞILADI
TTFF Karma Futbol Kafile Başkanı ve Karma Sorumlusu Aş Başkan Osman Ercen, Teknik Heyet Bekir Baca ve TTFF Disiplin Sekreteri Mehmet Nasifoğlu ile birlikte sporculardan oluşan kafile Kuzey Kıbrıs’ta. 25 kişiden oluşan kafile Kuzey Kıbrıs’in göz bebeği Acapulco Hotel’de konaklayacak ve bu cumartesi sabah Londra’ya geri dönecek. TTFF U21 Karması KKTC U21 Karması ile 14 Kasım 2019 Londra saati saat 14.00’de Cumhuriyet Kupası Maçını Mete Adanır Girne 20 Temmuz Stadında oynayacak.
TTFF Kafile Başkanı Asbaşkan Osman Ercen, Teknik Menejer TTFF Disiplin Sekreteri Mehmet Nazifoğlu ve Teknik Manager Bekir Baca
15 KASIM 2019 ‘DA ISE CUMHURİYET TÖRENİ
Kafile,cuma günü 15 Kasım 2019 ‘da ise Cumhuriyet Törenine katılarak resmi geçitte Cumhuriyet coşkusunu yaşayacak. Türk Toplumu Futbol Federasyonu U21 Karması Kafile masrafları Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Kudret Özersay adına bakanlıkdan karşılandı.
Akol Group CEO’su Niyazi Sanal, TTFF Karma Futbol Kafile Başkanı ve Karma Sorumlusu As Başkan Osman Ercen
SERDAR SARI SON ANDA KAFİLEYE KATILAMADI
TTFF U21 Karmasını KKTC’de 1.Lig ve 2.Lig sponsoru Akol Group CEO’su Niyazi Sanal’da karşılayıp klafile ile birlikte eşlik etti. Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı Serdar Sarı son anda kafileye katılamadı. Sarı’nın katılamamasının sebebinin yanında çalışan yakın akrabalarının vefatı nedeniyle canaze törenine katılmak amaçlı olduğu söylendi.
TTFF Karma Futbol Kafile Başkanı ve Karma Sorumlusu Aş Başkan Osman Ercen, Teknik Heyet Bekir Baca ve TTFF Disiplin Sekreteri Mehmet Nasifoğlu ile birlikte sporculardan oluşan kafile Kuzey Kıbrıs’ta.
TTFF Başkanı Serdar Sarı cenaze nedeni ile Kuzey Kıbrıs’a gidemedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.