Öne Çıkanlar ingiltere Abdullah Ere Prenses Diana Alman ekonomisi Tamamlayıcı Tıb Bedia Okan hayatini kaybetti Ryan Babel Chester Beatty Library ilk kadın ANTROPOSEN

Bu haber kez okundu.

Londra TTFF Veteranlar 35 ve 45 yaş gurubunda heyacan dorukta

AVRUPA SPOR- İngiltere Türk Toplumu Federasyonu (TTFF) Futbol Liglerinde oynanan veteranlar liginde 35 ve 45 yaş gurubu maçlarında heyecan dorukta. Veteran 35 yaş gurubu Pazartesi 27.11  gecesi New River Stadında oynan maçlarla devam etti.  Sonuçlar şöyle

Türkmenköy-Brothers fc 4-1


Fabia Roberts' in yönettiği soğuk ve zorlu maça Türkmenköy hızlı başladı atak üstüne atak eden Türkmenköy ilk golünü Koray ile buldu 1-0. Golden sonra oyunun hakimiyeti Türkmenköy'e geçti.Tahsin ile ikinci golüde atınca devre 2-0 tamamlandı.İkinci yarı  toparlanan Brothers fc Jayden ile skoru 2-1 etti.Karşılıklı ataklarla geçen dakikalarda fırsatları degerlendiren Türkmenköy oldu.Hüseyin ve Refet ile iki gol daha atarak maçı 4-1  kazandı. 


Diğer maç sonuçları:


Yeni Boğaziçi-Adamant fc 7-2
Fenerbahçe-Adana 6-0.

Veteran 45 Lig 


Yeşilada -Türk Ocağı 4-1


Her iki takımda kazanmak için çıktığı zorlu maçı hakem Yunus Serhat çakıcı yönetti. Her iki takımda oyuna çok sert başladı ve karşılıklı ataklarla oyun devam ederken Türk ocağı Volkanın şutu direkten döndü.Ani gelişen bir atakta Yeşilada golcüsü Altuğ güzel bir Kafa gölüyle Yeşilada'yı 1-0 öne geçirdi.Golden sonra oyun daha sert geçmeye başladı.Yeşilada golcüsü Altuğ yakaladığı  fırsatı affetmeyince durum 2-0 oldu.

Zaman zaman yapılan faullerden duran maç hakem zor anlar yaşattı.

Türk Ocağı oyuncusu İbrahim kale içerisinde düşürülünce hakem penaltı noktasını gösterdi, penaltiyi İbrahim gole çevirince maç 2-1 oldu ve skorla devre tamamlandı. 
İkinci yarı oyunun kotrolü Türk Ocağına geçti ne varki yakaladıkları fırsatları degerlendiremediler ve uzun bir topta buluşan Bülent  Yeşiladayı 3-1 öne geçirdi. Maçın sonlarına doğru Hasan Erdoğan'ın ortasını iyi değerlendiren golcü Altuğ kendisinin 3.cü takımının 4.cü golünü atarak maç 4-1 bitti.
Maçtan sonra her iki takım birbirini kutladı.

Diger oynanan karşılaşmada Adana Demirspor-Kasımpaşa 7-3 tamamlandı.

KKTC'nin 40’ıncı yılını veteranlar takımlarımız da Londra'da çoşkuyla kutladılar. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.