Öne Çıkanlar Emeklilik 24 haziran seçimleri Londradan İtalya turuna Rauf Raif Denktaş Türk Okulu Kıbrıs Kültür Gezisi Kıbrıs Kültür Gezisi Trs Aytac Cash Carry Birleşik Krakllık gıda sektköründe Aytac uk Bursa Kebap Evi ingiltere

Bu haber kez okundu.

Mehmet Mimoğlu, Cambridge City Futbol Kulübü yönetim kurulu üyesi oldu

Avrupa Ajansı Spor Servisi (AVA) Londra - Mevcut Gençlik komitesi Başkanı, Mehmet Mimoğlu, Cambridge City Futbol Kulübü’nün Sawston'daki yeni evine taşımaya hazırlanan kurulun son üyesi oldu. Gençlik komitesinin başkanı olmasının yanı sıra Mehmet Mimoğlu, şu anda Şehir Geliştirme Ekibi'ne sponsorluk yapan Cambridge, Coversure Insurance'ın Direktörüdür.

Mümoğlu şunları söyledi:

Ataması hakkında yaptığı açıklamada Mehmet Mimoğlu, “Cambridge City Yönetim Kurulu'na katılmaya davet edildiğim için mutluyum. 4 yıl önce Londra'nın eteklerinden Cambridge'e taşındım ve birkaç aydır Lilywhites'i takip ediyordum. Ancak, kulüple hızlı bir şekilde bağlantı kurdum ve geçen sezon Erkek Gençlik Setinde Sayman rolünü sunmaktan çok memnun oldum. Geçtiğimiz yaz Gençlik Komitesi'ndeki değişikliklerin ardından ben de Başkan olarak atandım. Gençlik Kuruluşu Başkanı ve Sayman olarak görev yapmanın yanı sıra Geliştirme Ekibimize sponsor olmaktan da gurur duyuyorum ”.

Mehmet Mimoğlu, Cambridge City Futbol Kulübü’nün yönetim kurulu üyesi olarak Türkleri gururlandırdı

Mehmet, “Cambridge City ile olan ilişkim sadece ikinci yılında olmasına rağmen, çok arkadaş canlısı ve kabul gören bir kulüp buldum. Kısa sürede çok fazla insan tanımak zorundayım ve gerçekten burada kendimi evimde hissediyorum. Futbolda 30 yıldan fazla bir deneyime sahibim ve daha önce Londra'daki bölümsel FA komiteleri için aktif olarak çalışıyordum. Şimdi Yönetim Kurulu düzeyinde hizmet verme şansım olduğu için çok gururlu ve heyecanlıyım ve kulübün tarihinin kritik bir noktasında olduğunun farkındayım. Şu an bulunduğumuz yerde olmak ve Stadyumsuz olmak, tüm hayranlarımız için gerçekten sinir bozucu. Herkes aynı duyguları paylaşıyor ve Sawston'a ulaşmak hepimiz için bir zorunluluk ve öncelik ve ardından kulübün gerçekten yeniden kurulmasına geçebiliyoruz ”.

Kevin Satchell

Cambridge City Futbol Kulübü Başkanı Kevin Satchell, Mehmet'in yönetim kuruluna yeni üye olarak gelmesinden memnun oldu. “Mehmet yeni bir coşku ve bol miktarda futbol deneyimi getiriyor. Yeni fikirleri var ve Geliştirme Ekibimizin sponsorları ile olan katılımıyla, Sawston'a taşınmamız için kulübün tüm alanlarını geliştirmeye hazırlanırken takıma mükemmel bir katkı olacağından eminim. ”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.