Öne Çıkanlar Alper Baycın elon musk öldü Düzgün Genç ingiltere Ahmet Savaşan antalya haberleri Yasar Dogan ibrahim kalın nejat işler

Bu haber kez okundu.

TTFF Başkanı İrfan Davulcular ve TTFF yönetimi gençlere ve Londra Türk okullarına önem veriyor

AVRUPA SPOR-AVRUPA AJANSI-İngiltere'nin başkenti Londra'da faaliyet gösteren Türk Toplumu Futbol Federasyonu Londra Türk okullarına ziyaretlere başladı.  İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı İrfan Davulcular ve yönetimi gençlere ve Londra Türk okullarına önem veriyor. İngiltere Türk Tolumu Futbol Federasyonu (TTFF) Başakanı İrfan Davulcular, TTFF Genel Sekreteri Gülay Ermiya ve Gençler Ligi ile TTFF Akademi Sekreteri Mehmet Nasifoğluları Güney Londra'da bulunan Türk Dili ve Kültürü Okullarından Rauf Raif Denktaş Türk Okulu ziyaret etti.

TTFF Gençler Ligi ve Akademiler projesi

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı İrfan Davulcular

TTFF Rauf Raif Denktaş Türk Okulu'nda. Londra Rauf Raif Denktaş Türk Okulu Başkanı Meyrem Biricik ve yönetim kurulu Türk Toplumu Futbol Federasyonu heyetini sıcak ve samimi bir ortamda karşıladı.Başkan Biricik, memnuniyetlerini dile getirerek TTFF Başkanı Davulcular'a ve TTFF heyetine bu nazik ve ince davranışlarından dolayı teşekkür etti. Başkan Davulcular ise 'TTFF Gençler Ligi ve Akademiler projesini Türk Okulları ile birlikte hayata geçirmekten gurur duyuyoruz' dedi.

Türk Toplumu Futbol Federasyonu Türk Dili ve Kültürü Okulları ile Gençler Ligi ve Akademiler projesi kapsamında yapılan ziyaretler Londra geneline yayılacak.

Gün boyu devam eden ziyaretlerde ise Güney Londra'nın diğer bir güzide okulu olan  Dr.Fazıl Küçük Türk Okulu'na gidildi. Dr.Fazıl Küçük Türk Okulu Başkanı Ulaş Tözün ve Sultan Ozanlar  TTFF Heyetini karşılarken Gençler Ligi ve Akademiler projesinin bir diğer ayağına da katkı konuyordu.TTFF Başkanı Davulcular heyetimize gösterilen sıcak karşılamadan dolayı Başkan Tözün ve Ozanlar'a teşekkür ederken projenin hayata geçmesinden duyduğu mutluluğu da ifade etti. Gençler Ligi ve Akademiler projesi hakkında TTFF Başkanı İrfan Davulcular, 'Her okula ayrı ayrı kurulacak Futbol Akademilerde yetişen futbolcu gençlerden oluşacak takımlar ise TTFF Gençler Liginde okullar arası maçlar yapılacak' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.