Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Dr. Ali Tekin Atalar

Bu haber kez okundu.

Türk takımı Ware, İngiliz liginde 92 yıllık rekoru kırdı

AVRUPA AJANSI (AVA) SPOR/LONDRA Özel Haber  - Hadi bakalım sayalım çocuğum, oku bakayım… 6-6-6-6… Sayıyı unut, canavarın adı Ware. Blues lakaplı Ware son dört maçında altı gol atmayı çok seviyor. Tüm iyi şeyler sona ermelidir, ancak henüz öyle görünmüyor ki, Ware'in yüksek puanlı zaferler koşusu devam ederken, bu yıkıma geçen hafta Ashford Town'da dahil oldu. Bu, Ware'in arka arkaya dördüncü maçı ve hepsini 6 gol atarak kazandı.

İnanç Elitok’un başkan

Kıbrıslı Türk İnanç Elitok’un başkanlığını yaptığı Ware Fc futbol takımını son maçınında 6 gol atarak kazanarak rekor  kırdı. Daha önce İngiliz liglerinde üstüste 6 gollü maç kazanma rekoru 1927 yılında olduğu orataya çıktı.   Bu, Ocak 1927’deydi. Ware'in Cumartesi günü saat 6-0 kazanması, benzer bir şeyin ne zaman sağlandığını bulmak için kayıtlar arasında yeni bir arama başlattı. 92 yıl önce Ocak ve Şubat 1927’de 6 gol atrak arka arkaya 4 maç kazanılmış olduğu ortaya çıktı.

As Başkan Mehmet Elitok: “Son 4 maçta 6 gol ve sonuçları ortada. Galiba bu sene o sene”

WARE FC 6 - 3 ST MARGARETSBURY

WARE FC 6 – 1 CHIPSTEAD

BRACKNELL TOWN 1 – 6 WARE FC

WARE FC 6 – 0 ASHFORD TOWN

Kıbrıslı Türk İnanç Elitok başkan, AsBaşkan Mehmet Elitok, Ware FC futbol takımınıyla Türk Toplumunu gururlandırıyorlar

Ware F.C.  14 Aralık’ta Tooting & Mitcham'ı ziyaret edecek.  

WARE 6 ASHFORD TOWN 0   

7 Aralık 2019 Maç sonucu 

Ware: Calum Kitscha, Macsen Fraser, Pat Adamson, Leigh Rose, Louis Rose, Dan Rumens (Gareth Madden 82mins), Josh Williams, Tom Bruno, Liam Hope, Harry Watkins (Kyle Roberts 63mins), Alaa Oujdi (Andre McCollin 63mins). 

Goller:

J Williams (6'), (76'), H Watkins (17'), (55'), L Hope (44'), L Rose (69')

Ware Futbol Kulübü

1892 yılında kurulan ve şu anda Isthmian League South Central Division üyesi olan Ware, Wodson Park, Hertfordshire, İngiltere merkezli bir futbol kulübüdür. Başkanı Kıbrıslı Türk İnanç Elitok’tur. 2015-16 sezonu öncesinde Clevedon Town'un Güney Futbol Ligi'ne indirgemesinin ardından Ware, Isthmian League Division One North'dan Southern League Division One Central'a transfer edildi, ancak FA Ligleri Komitesi tarafından yeniden yapılanma sonrasında, 2016– 17 onları Isthmian Birliği'ne geri dönerken gördü.

Kullanıcı adı The Blues

1892 (Ware Town olarak) kuruldu

Ground Wodson Park

Kapasite 3,300

Başkan İnanç Elitok

Teknik Direktör Paul Halsey

Lig Isthmian Ligi Güney Merkez Bölümü

2018–19 İsthmian Ligi Güney Merkez Bölümü

Anahtar Kelimeler:
Ware FCMehmet Elitok
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erdogan baca 4 yıl önce

Sizinle gurur duyuyor ve basarilarininizin devamini dilerim