Öne Çıkanlar ingiltere İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin Min-Jae Kim Timur Öztürk AVRUPA SPOR İsrafil Erbil

Bu haber kez okundu.

Londra’dan gittiler, Kuşadası koylarında çöpleri topladılar 

AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA/ÖZEL - Birleşik Krallığa bağlı İngiltere’nin başkentinde faaliyet gösteren yılların acentası Diplomat Travel’ın sahibi Özkul Beyzade, tatilini yaptığı Kuşadası’nda eşsiz güzellikteki koylarda çöplerinin toplanmadığını ileri sürerek çareyi kendisinde buldu. Çevrede bulunan gençlerin umursamazlığına karşın ilerleyen yaşına ve havanın sıcaklığına aldırmayan Diplomat Travel’ın sahibi Özkul Beyzade, eline çöp torbasını alarak deniz kıyısındaki tüm çöpleri siyah poşete doldurudu ve yakındanki yat kaptanına teslim etti. 

Diplomat Travel’ın sahibi Özkul Beyzade

Turizm Cenneti Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yat ve teknelerle gezerek tatili yapan İngiltere’nin en köklü seyahat acentalarından olan Diplomat Travel’ın sahibi Özkul Beyzade, Avrupa Gazetesine şunları söyledi:  “Kuşadası koylarında çöpleri topladık. Eco Travel’dan Ali Keskin ile birlikte çöp topladık. Ülkemiz, denizimiz, koylarımız muazzam güzellikte. Çöpleri yerlerde doğada görünce dayanamadım. İçim elvermedi. Toplamaya başladım. Ali Keskin’de yardım etti”   


 
Bu duyarlı girişimlerinde dolayı, Türkiye’mizi ve eşssiz doğal güzelliklerimizi korudukları için Avrupa gazetesi adına Özkul Beyzade’ye ve Ali Keskin’e teşekkür ediyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.