Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa muharrem ince maç ne zaman koronavirüs gazete maç hangi kanalda maç saat kaçta kktc

Bu haber kez okundu.

Üreten çiftçimizin problemleri nedir ? CHP Burdur İl Örgütü, çiftçi vatandaşlarla buluştu !

CHP Burdur İl Örgütü, çiftçi vatandaşlarla bir araya geldi.CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Milletvekili Mehmet Göker, Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve CHP Yeşilova İlçe Örgütü çiftçi vatandaşlarla buluştu.Yoğun bir gün geçirerek vatandaşların yaşadığı sıkıntıları dinleyen CHP’liler 25 köyü ziyaret etti. Köy muhtarları ve köy kooperatif başkanları ile bir araya gelen CHP’liler yaşanan problemleri yerinde dinleyerek incelemelerde bulundu.Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan CHP İl Başkanı Akbulut, “Yeşilova’mızın Yarışlı ve Harmanlı köyleri ile güne başladık. Üreten çiftçimizin problemlerini yerinden tespit etmek ve çiftçimizin yüzünün güldüğü günleri görmek adına çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Ziyaretlerimiz sırasında bizi sıcak bir karşılayan Yeşilovalı vatandaşlarımızateşekkür ederiz.” dedi. 

Yeşilova’da Akçaköy, Alanköy, Armut, Aşağı Kırlı, Başkuyu, Bayındır, Bayırbaşı, Beyköy, Büyükyaka, Çardak, Çeltek, Dereköy, Doğanbaba, Gökçeyaka, Güney, Harmanlı, Horuz, Işıklar, Kavak, Onacak, Orhanlı, Sazak, Taşpınar, Yarışlı ve Yukarı Kırlı köylerini ziyaret eden CHP’liler bölgedeki 18 köyü ise yarın ziyaret etmeye devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.