Öne Çıkanlar londra türkiye londra Türk markaları ingiltere Türk markalarının Londra Büyükelçisi Ertaş Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği Türk İş Dünyası Güç Birliği KKTCyi

Bu haber kez okundu.

457 Türk işçi Trablus Havalimanı'nda kurtarılmayı bekliyor

5 gündür Trablus Havalimanı'nda mahsur kalan 457 Türk işçi, yardım bekliyor. İşçilere şirket tarafından verilen telefonlara silahlı grupların el koyduğu iddia ediliyor. Libya'da 457 Türk işçi, bölgedeki çatışmalar nedeniyle Gat Havalimanı'nda mahsur kaldı. Yaklaşık 5 gündür havaalanında mahsur kalan işçiler, mesaj yolu ile yakınları ile haberleşebiliyor. işçilerin, yiyecek ve içecek sıkıntısı yaşadıkları, silah seslerinin arasında hayatta kalmaya çalıştıkları kaydediliyor. Türk işçilerin, aşiretler tarafından rehin alınma korkusu içerisinde oldukları, kendilerini Türkiye'ye götürecek uçağın havaalanına inmediğini söyledikleri belirtiliyor. Libya'da 457 Türk işçi, bölgedeki çatışmalar nedeniyle Gat Havalimanı'nda mahsur kaldı. İşçilere şirket tarafından verilen telefonlara da silahlı grupların el koyduğu ve bazı Türk işçilerin para ve pasaportlarının gaspedildiği iddia ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.