Öne Çıkanlar Djokovic Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir ingiltere Barkley Nefes terapisti kamplar Oscar ödül törenind Hatice En İyi Britanya Yapımı Film

Bu haber kez okundu.

Almanya Ana Tren Garı'nda Türk bayrağı indiren şahıs gözaltına alındı

Dortmund Tren Garı'na Avrupa Futbol şampiyonası nedeniyle şampiyonaya katılan ülkelerin bayrakların asılı olduğu yere çıkan bir şahıs, Türk bayrağını alıp yere attı. Bayrağı indiren kişi, daha sonra terör örgütü PKK ve Abdullah Öcalan lehinde sloganlar atmaya başladı. Türk bayrağını indirerek gerginliğe sebep olan kişiyi bir süre sonra polis olay yerinden uzaklaştırdı.Bir vatandaş tarafından çekilen videoda, bayrağı kaldıran kişi ile tren garı önünde toplanan ve bayrağın indirilmesine karşı çıkan Türk vatandaşlar arasında sözlü sataşmalı bir gerginlik yaşandığı görülüyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.