Öne Çıkanlar acun ılıcalı İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş maç saat kaçta Fenerbahçe Uefa ceza Rishko Beauty Center london Beauty Rishko Beauty london RISHKO BEAUTY Kozmetolog london

Bu haber kez okundu.

Antalya'da kaybolan 4 yaşındaki George için İngiliz Polisi'nden yardım çağrısı

İngiltere polisi, Türkiye'de olduğuna inanılan dört yaşındaki bir çocuğun bulunması için acil yardım çağrısı yaptı.George Jack Temperley-Wells adlı çocuğun 29 Haziran'da annesi Brogan Elizabeth Temperley ile birlikte Türkiye'ye gittiği sanılıyor.Çocuğun en son Antalya'da marina bölgesinde görüldüğü belirtiliyor.Polis, çocuğun durumu hakkında "ciddi kaygıları" bulunduğunu ve çocuğu bulmak ve annesiyle konuşmak istediklerini açıkladı.

Polis Sözcüsü "Anneyle temas halinde olanların, annenin yerinin teyit edilmesi ve eve dönüşüne yardımcı olunması için derhal Türk ya da İngiliz makamlarıyla iletişime geçmesini istiyoruz" dedi.George'un kızıl saçlı, soluk benizli ve koyu gözlü olduğu belirtildi. 28 yaşındaki annenin ise zayıf, uzun siyah saçlı ve koyu gözlü olduğu açıklandı.Anne ve çocuğun, Türkiye'de George'un 41 yaşındaki babası Scott Nigel Wells ile vakit geçirdikleri kaydediliyor.Bilgi sahibi olanların İngiltere'de İngiliz polisiyle temas etmeleri, Türkiye'delerse en yakın karakola gitmeleri ya da 155'i aramaları istendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.