Öne Çıkanlar Djokovic Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking Millfield Theatre Mehmet Gözde Metin Yılmaz ingiltere Barkley

Bu haber kez okundu.

Bournemouth şehrindeki 13 yaşındaki Mehmet uyuşturucudan öldü ! Ailesi yasta ! Bournemouth'ta protesto

Avrupa Ajansı ve Avrupa Gazetesi/Bournemouth- Bournemouth şehrindeki Mehmet Altun'un ölümünün ardından yüzlerce kişi barışçıl bir protestoya katıldı.13 yaşındaki Mehmet, aşırı dozda uyuşturucu kullandığından şüphelenilmesi sonucu 19 Ağustos Perşembe günü öldü. Ailesi, bölgedeki uyuşturucu sorununu vurgulamak için topluluk üyeleriyle birlikte Bournemouth şehir merkezinde bir gösteri düzenledi. Protesto, Meydan'da sona eren Bournemouth Town Centre bölgesine geçmeye başlamadan önce Cumartesi günü İskele civarında toplandı.Yürüyüş boyunca, Bournemouth Belediye Konseyi bölgesinde çocukları koruma ve uyuşturucu sorunlarıyla mücadele etme ihtiyacı hakkında sürekli sloganlar atıldı.Meydana gelen protestocular Obscura Cafe'nin önünde toplandı. 

Bu hafta başında ölen oğlunun yasını tutan Aynur Altun, “Mehmet'imin her zaman saf bir ruhu vardı. Kandırılldı" 

FOR ENGLISH PLEASE CLICK

İngiltere Alevi Federasyonu Başkanı İsrafil Erbil, kalabalığa coşkulu ve duygulu bir konuşma yaptı.Erbil, "Bugün, ölümcül uyuşturucuların ve yasa dışı maddelerin tehlikeleri konusunda farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz" dedi ve ekledi Dorset Polisi, yerel makamlar, etnik temsilciler ve toplumu yasa dışı uyuşturucu arzıyla mücadelemizde bizi desteklemeye çağırıyoruz.

Polis Müfettişi Neil Third, polisin şu anda Mehmet'in aşırı dozda uyuşturucudan öldüğünden şüphelendiğini söyledi.Bournemouth'lu 14 yaşındaki bir çocuk, A sınıfı kontrollü bir uyuşturucu sağladığı şüphesiyle tutuklandı. Soruşturma kapsamında serbest bırakıldı.

Haberin devamını okumak için tıklayınız 

Kinson bölgesini temsil eden belediye Meclis Üyesi İngiliz Laurence Fear

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.