Öne Çıkanlar londra ingiltere türkiye acun ılıcalı Londradan İtalya turuna londra Türk markaları ingiltere Türk markalarının Londra Büyükelçisi Ertaş Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği

Bu haber kez okundu.

Can Dündar ve Erdem Gül hakkında ABD'den açıklama geldi

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Mark Toner, yaptığı yazılı açıklamada, ABD'nin, Türkiye'nin saygın gazetelerinden Cumhuriyet'in, deneyimli editörlerinin tutuklanmasından rahatsızlık duyduğunu belirtti.

Toner açıklamasında şunları söyledi:"Bu olay, hükümeti eleştiren medya kuruluşlarına karşı yargı ve adli kolluk birimlerinin şüphe uyandıran haller çerçevesinde uyguladığı eylemler dizisinin son örneği.

Türk yetkililerden, Türkiye anayasasının da güvence altına aldığı ifade ve basın özgürlüğüne uygun olarak, medya ile sınırlı olmadan tüm bireylerin ve kurumların her türlü düşünce ve eleştiriyi açıklama özgürlüklerini koruma çağrısı yapıyoruz. Bu sonuçta Türkiye'nin demokrasisini güçlendirecektir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.