Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Vladimir Putin acun ılıcalı

Bu haber kez okundu.

Comic-Con 2018 fuarı New York'ta start verdi

ABD’nin en büyük eğlence fuarı olarak bilinen Comic Con, New York kentinde başladı. Gençlerin akın ettiği etkinlikte, ünlü film karakterlerinin kostümleri fuara damgasını vurdu. Çok erken saatlerde fuar alanı önünde uzun kuyruklar oluşturan ve sıra bekleyen ziyaretçiler, çizgi roman, grafik roman animasyonları, video oyunları, film ve televizyon alanlarında stantlar açtı.


Doğu Yakası’nın en büyük çizgi roman ve popüler kültür etkinliği olarak bilinen fuarda, paneller düzenlendi, özel gösteriler yapıldı. Çizgi roman endüstrisi ürünleri, video oyunları ve dizi filmlerin dahil olduğu ABD’nin en büyük eğlence fuarı, birçok firmanın yıllık önemli duyuruları için de bir mecra oluşturuyor.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.