Öne Çıkanlar Djokovic Ulviyya Tagizade Oscar ödül törenind Hatice Master visesi Murray Auchincloss Sivasspor Nitelikli Çalışan vizesindeki Avukat Yaşar Doğan Yeni Boğaziçi Trabzonspor UK

Bu haber kez okundu.

Flaş gelişme, İngiltere B737 MAX'ı yasakladı

Geçtiğimiz hafta sonu Etiyopya’ya ait Boeing 737 MAX tipi uçağın düşmesinin ardından birçok hava yolu şirketi bu uçakların kullanımını durdurduğunu açıkladı. Son olarak İngiltere, Amerikan Boeing 737 MAX uçaklarının kendi hava sahasında kullanımını yasakladığını duyurdu. Kurum sözcüsü tarafından yapılan açıklamada, Etiyopya'da meydana gelen kazanın sebebine dair net bir bilginin olmamasından dolayı, tedbir amacıyla bu tip uçaklarla yapılacak tüm ticari uçuşların durdurulduğu aktarıldı. Yapılan açıklamada konuya ilişkin küresel yasa koyucular ve Avrupa Havacılık Emniyeti Ajansı iletişim halinde olunduğu belirtildi. Türk Hava Yolları’nın (THY) filosunda da 12 adet 737 MAX 8 uçağı bulunuyor. THY bünyesindeki uçakları yere indirme kararı aldığını duyurdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.