Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Almula Merter Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking

Bu haber kez okundu.

Genç kadınlar teröristin mermisinin bitmesiyle şu an hayatta

Fransa'da korkunç saldırıların yaşandığı noktalardan biri 'La Casa Nostra pizzeria' adlı restoran kafeydi. Saldırının başlamasıyla içeri girenlerden bir kısmı canını kurtarmayı başardı. Ancak kafenin dışında oturan pek çok kişi yaşamını yitirdi.18 yıllık yakın dost olan Sophia Bejali ve Barbara Serpentini de tam o noktadaydı. Siyah bir otomobille gelen teröristlerin ateş açmasıyla iki kadın yere yattı ve masanın altına gizlendi. Ancak onları fark eden teröristlerden biri yanlarına kadar geldi. Silahını onlara doğrulttu. Saniyeler sonra arkasını dönüp gitti. Ardından iki kadın yerden kalkıp hızla olay yerinden kaçtı.İşte tam o anda herkes bu mucize kurtuluşu yaşayanların kim olduğunu merak etmeye başlaldı. Videoyu izleyen herkes o iki kadının nasıl hayatta kaldığını merak ediyordu. Silah ateşlenmemişti, çünkü teröristin mermisi bitmişti.

'MERMİ BİTTİ'
Olayın şokunu halen üzerlerinden atamayan Sophia Bejali ve Barbara Serpentini, oturdukları kafede Paris saldırganlarından birinin 2 kez tetiği çektiğini ama mermi bittiği için, kaçarak ölümden kurtulduklarını dile getirdi.
Kadınlar o anları şöyle anlatıyor; 'Çevremizde ölen insanlar vardı ve biz birbirimize koşamamız gerektiğini söyledik. Bizim önümüzde sadece bir kaç saniye durdu ama sanki saatlerdir oradaymış gibiydi. Oradan kaçarak uzaklaştık. Girebileceğimiz bir kapı aradık ama hepsi kilitliydi. Etrafta insanlar çığlıklar atıyorlardı. Sonunda açık bir kapı bulup oraya sığındık. Çok daha fazla insan öldürmeye çalışıyorlardı. Eğer içeri girmiş olsalardı çok fazla insan öldüreceklerdi. Biz kurtulanlar çok şanslı insanlarız.'

'BİZİ GÖRMEDİĞİNİ SANDIK'
Paris'te siyaset bilimi ve felsefe okuyan 18 yaşındaki Serpentini, "İkimiz de bizi görmediğini sandık. Öldürülmeye bu kadar yakın olduğumuzu fark etmedik. Görüntüleri izleyince oradaki kadının çok şanslı olduğunu hissettim. Onun ben olduğuma inanamıyorum. Biliyorum kulağa çok tuhaf geliyor ama kendime dışarıdan bakıyorum ve bunu yaşayan kişinin şanslı olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.Cezayir asıllı olan ve bir hukuk firmasında çalışan Bejali de o anları hatırladığında şöyle düşündüğünü söylüyor; "Başka bir restorana gitmiş olsaydım belki de şimdi ölüydüm. Belki de arkadaşıma masanın altına saklanması için bağırmasaydım da ölüydüm. Belki... Belki... Belki... Belki... Yaşananları düşünmemeye çalışıyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.