Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere ingiltere Cumhuriyetin 100. Yıl Kutlama Balosu Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA

Bu haber kez okundu.

Hisar Travel UK Umrecileri Güllerle Karşılandı

Londra Süleymaniye Camii güvencesi ile 1 yıldır Hisar Travel markasıyla Hac ve Umre organizasyonlarına devam eden kuruluş bu seneki 4.kafilesinde 7’sinden 70’ine toplamda 110 kişiyi 6 Nisan tarihinde umreye yolcu etmişti. Basına açıklamada bulunan Hisar Travel yöneticisi Salih Bosca, müslümanlara hac ve umre ibadetlerini tam ve verimli şekilde yaptirmak amacında olan kuruluşun en önemli farkının hacılara tamamı taze kesilmiş et ile yapılmış yemekler sunması ve rehberlik hizmeti olduğunu belirtti.

Mekke-i Mükerreme’de Cirane, Hudeybiye ve Ten’im mevkilerinden Umre ibadetlerini yapan Hisar Travel Umrecileri mübarek beldede ibadetlerini yapıyor olmanın vermis olduğu huzuru yaşadıklarını dile getirdiler.

Ayrıca, toplu yapılan tavaf ve umre ibadetlerinin ardından Medine-i Münevvere’ye Hz. Peygamber Efendimizin misafiri olmak için yola çıkan Umreciler, Mekke-i Mükerremeden ayrılıyor olmanın hüznünü yaşadıklarını dile getirdiler.

Hac Kayıtları Devam Ediyor

Hac ve Umre hizmetleri ile alakalı malumat veren Bosca, 2019 yılında Hac ibadetini yapmak isteyenlerin ertelemeden ve gecikmeden kayıtlarını yaptırmalarını ayrıca Ramazan-ı Şerif umre programlarının ve daha sakin vakitte gitmek isteyenler için şevval umre programlarının kayıtlarının devam ettiğini belirterek katılmak isteyenlerin Süleymaniye Camii'nden (02076849900) bilgi alabileceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eredzheb mustafov 5 yıl önce

Her şey çok iyidi Allah razı olsun her şey için