Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Vladimir Putin acun ılıcalı

Bu haber kez okundu.

İşte Baba Vanga’nın 2019 kehanetleri

11 Eylül 2001 saldırısı hakkında, “Çelikten iki kuş Amerika’ya saldıracak, çok kan dökülecek” diyen ve İngiltere’nin Avrupa Birliği’nden ayrılacağını bilen ‘Balkanların Nostradamus’u Baba Vanga’nın 2019 için yaptığı tahminler ortaya çıktı. Komplo teorisyenleri tarafından geçmişte yaptığı her yorumu olay olan Baba Vanga’ya göre 2019 çok zorlu geçecek.Yaklaşık 20 yıl önce ölmesine rağmen gelecekle ilgili kehanetleri hala konuşulan Baba Vanga’ya göre Avrupa’da ekonomi gelecek 12 ay içerisinde çökecek. Avrupa ekonomisinin zayıflayacağını gören Baba Vanga eski kehanetlerinde 2019 yılında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in de suikaste uğrayacağını iddia etti.
TRUMP BEYİN TRAVMASI GEÇİRECEK
Putin’in koruma ekibinden bir kişinin saldırısına uğrayacağını iddia eden Baba Vanga’nın tahmininde Putin’in ölüp ölmeyeceğine dair bir açıklama yapılmadı.
2004’te Hint Okyanusu’nda meydana gelen deprem ve tsunamide 230 binden fazla kişinin yaşamını yitirdiği doğa felaketinin bir benzerinin Asya’da yaşanacağını söyleyen Baba Vanga’nın kehanetleri bunlarla da bitmedi. Donald Trump hakkında da tahminlerde bulunduğunu söyleyen uzmanlar kahinin, “Donald Trump bir rahatsızlık yaşayacak, kulakları duymayacak ve beyin travması geçirecek” kehanetinde bulunduğu iddia edildi.
Vangelia Gushterova ismiyle dünyaya gelen ve kısa sürede kehanetleriyle Bulgaristan’da şöhrete kavuşan Baba Vanga 1996 yılında 85 yaşında yaşamını kaybetmişti. Gözleri kısmen gören Baba Vanga, IŞİD’in varlığını tahmin etmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.