Öne Çıkanlar Emeklilik 24 haziran seçimleri son haber ingiltere Londradan İtalya turuna Rauf Raif Denktaş Türk Okulu Kıbrıs Kültür Gezisi Kıbrıs Kültür Gezisi Trs Aytac Cash Carry Birleşik Krakllık gıda sektköründe

Bu haber kez okundu.

London Diamonds Days Şubat’ta Naval And Military Clubs’da yapılacak

Lobin International tarafından London Diamond Days, 10-15 Şubat 2021 tarihleri arasında London Naval And Military Clubs da gerçekleşecek. London Diamonds Days, sektörünün önemli firma, marka ve alıcılarını bir araya getirerek bir etkinliğe imza atacaktır. London Diamonds Days’de 5 günde İngiltere başta olmak üzere Avrupa’nın önde gelen sektör temsilcilerin yanı sıra nihai tüketicilerin de katılımları sağlanacaktır.
London Diamonds Days etkinliğinde mücevher, pırlanta, renkli taş, değerli inci gibi ürün grupları yer alacak. özel ürün ve koleksiyonlar da sergilenecek. 1988 yılında Türkiye’nin ilk Tüketici Dergisi ile tüketicinin bilinçlenmesi, tüketici haklarının yaygınlaştırılması ve kalitenin yükseltilmesi için çalışmalar yapmaya başlayan “LOB’IN(Leaders Of Branding Intelligence Summit ) ekibi Fahri Ustaoğlu başkanlığında Fehim Ustaoğlu koordinasyonunda 34 yıldır faaliyetlerini yurtiçinde ve yurtdışında sürdürmektedir. Lobin International koordinatörü Fehim Ustaoğu, Pandemi’den etkilenen sektör London Diamond Days ile yeni bir ivme kazanacak.Paydaşlarıyla buluşarak yeni bir sinerji oluşturacak. Pandemi’nin olumsuz
etkileri masaya yatırılacak vizyoner projeler ve ürünler bu etkinlikte kamuoyuyla paylaşılacaktır. 2023 yılı ihracat stratejileri çerçevesinde, Cumhuriyetin 100. yılında 12 milyar dolar ihracata ulaşma hedefine destek vermek amacıyla London Diamonds Days gerçekleşecektir.



LOB’IN ekibi Fahri Ustaoğlu başkanlığında Fehim Ustaoğlu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.