Öne Çıkanlar Rauf Raif Denktaş Türk Okulu Kıbrıs Kültür Gezisi Kıbrıs Kültür Gezisi Barkley 18 Mart Şehitleri ingiltere Discnow Cyprus Dersim kayak merkezi Barbaros Şansal ingiltere Barbaros Şansal Birleşik Krallıkın Ankara Büyükelçisi Evsiz aileler

Bu haber kez okundu.

Michelle Obama'nın Londra'da yapacağı konuşmanın biletleri yarım saatte bitti

Onbinlerce kişinin Michelle Obama'nın Londra'daki kültür ve sanat merkezi South Bank'te 3 Aralık'ta yapacağı konuşmaya bilet almaya çalıştığı belirtiliyor.Sosyal medyada pek çok kişi 40 binden fazla kişinin bilet sırasına girdiğini söyledi.Ancak Obama'nın konuşma yapacağı salon 2 bin 900 kişilik.
İngiliz radyo ve televizyon sunucusu Nick Grimshaw, "30 bin 562'nci sıradaydım. Çok yakındım" diye yazdı.Bilet satış sitesi Viagogo ise biletleri binlerce sterlinden yeniden satışa çıkardı.
Ancak South Bank, siteden biletlerin kaldırılmasını istediklerini ve gayrıresmi bir platformdan satın alınan biletlerin geçersiz sayılacağını açıkladı.
Michelle Obama, 'Becoming' isimli kitabının tanıtımı çerçevesinde Londra'da olacak.Konuşmada, çocukluk döneminden anılarınının yanı sıra anneliğe dair tecrübelerini de paylaşması bekleniyor. Obama, çalışma hayatının yanında "dünyanın en ünlü adresinde geçirdiği vakitten" de bahsedecek.
Obama ayrıca "insanlara olabileceklerinin en iyisini olmaları konusunda ilham verebilmek için" hayattan aldığı dersleri de paylaşmak istediğini açıkladı.
Londra'da bazı kişiler sosyal medya üzerinden sabah 04.00'ten itibaren konuşmanın gerçekleşeceği yer önünde kuyruğa girdiklerini açıkladı.
Biletler sabah 10.00'da satışa çıktı.South Bank saat 10.30'da Twitter üzerinden biletlerin tükendiğini açıkladı. South Bank'te biletler 30 ile 125 sterlin arasında satılıyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.