Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

Son dakika, Tahran’da kargo uçağı düştü

İran'ın başkenti Tahran’daki Fath Havalimanı’nda bir kargo uçağı düştü. Yetkililer Boeing 707 tipi uçakta 9 kişinin olduğunu açıklarken henüz kazanın nedeni hakkında bir bilgi verilmedi.
İran yerel basını, Tahran’ın batısında düşen uçağın Kırgızistan Hava Yolları’na ait olduğu açıklandı. Safadeşt bölgesine düşen uçağın olumsuz hava şartları yüzünden düşmüş olabileceği aktarıldı.
Öte yandan Kırgızistan’tan da olayla ilgili bir açıklama geldi. Kırgız yetkililer, düşen kargo uçağının İran’da bulunan Payam Hava Yolları’na ait olduğunu duyurdu.
İranlı üst düzey yetkililer, “Kazanın detaylarıyla ilgili olarak elimizde net bir bilgi yok” açıklamasını yaptı. Olayla ilgili inceleme ve arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
IranTahranKargo Uçağı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.