Öne Çıkanlar Sivasspor Nitelikli Çalışan vizesindeki Cellist Jamal Aliyev ve piyanist Ece Dağıstandan Libertango teklisi Ece Dağıstan Tamer Levent Sunaka soruşturma Londrada çocuk felci virüsü son durum antalya İngiliz Polisinden Psikolog Alptekin Aydin Djokovic

Bu haber kez okundu.

Türk Dünyası Dernekleri Platformu'ndan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'e ziyaret

Türk Dünyası Dernekleri Platformu'nda yer alan Irak Türkmen Birliği ve Dayanışma Derneği, Antalya Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği, Kırgızistan ve Akdeniz Ülkeleri ve İş İnsanları Derneği, Irak Akdeniz ve İslam Ülkeleri İş İnsanları Derneği ve Tüm Hataylılar ve Hatay Dostları Derneği'ne mensup başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'e makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Türk Dünyası Dernekleri Platformu adına Başkan Semih Esen'e çiçek ve kitap takdim eden Dr. Kürşat Çavuşoğlu, yeni görevinde başarılar diledi.

Gayet samimi ve yararlı geçen ziyarette, Türk Dünyası Dernekleri Platformu olarak, Platformun yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aktarıldı ve önemli hususlarda karşılıklı görüş ve öneriler paylaşıldı.

Başkan Semih Esen'de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Türk Dünyası'na desteğini esirgemeyeceğini ve her zaman Türk Dünyası'nın yanında olacağını belirterek, Türk Dünyası'nın yapacağı etkinlik ve çalışmalarında başarılar diledi.

Türk Dünyası Dernekleri Platformu adına açıklamalarda bulunan Dr. Kürşat Çavuşoğlu, “Türk Dünyası Dernekleri Platformu; Türk dil, tarih, kültür ve sosyal alanlarında ortak çalışma ve etkinlikler yaparak Türk Cumhuriyetleri ve Türk Akraba Toplulukları arasında ortak fikir ve birlik sağlamak için çalışmalar yürütme amacı olan bir platformdur. Türk Dünyasına hizmet etmek isteyenlerin ortak alanıdır. Türk Cumhuriyetleri ve Türk Akraba Toplulukları arasında birlik, beraberlik, dayanışma, iletişim ve işbirliğinin sağlanmasını hedefliyor." dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Semih Esen masifleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.