Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere ingiltere Cumhuriyetin 100. Yıl Kutlama Balosu Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA

Bu haber kez okundu.

Venezuelalı model domuz saldırısına uğradı

Bahamalar'da bikini çekimi için bulunan model, plajda olduğu sırada domuzların hedefleri oldu.Lewin, kumların üzerindeki poz verirken kadraja bir anda dört domuz girdi.

Modele doğru koşan dört domuzdan biri Lewin’in kalçasını ısırdı. Çığlık çığlığa domuzlardan kaçmaya çalışan Lewin fotoğraf makinesini fırlatırken o anlar başka bir kişi tarafından kayıt altına alındı.Yaşadığı korku dolu anları ve kalçasındaki ısırık izini gösterdiği anları Instagram'dan paylaşan Lewin’in videosu kısa sürede 5.5 milyondan fazla izlenme aldı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.