Öne Çıkanlar Çanakkale Savaşı Fabiano Ettorre İngiltere Alkol ve İngiltere Kırmızı liste Karahasanlılar Dernek londra InstaDeep şampiyon Adana Demirspor TTFF Veteran 45 yaş liginde Londrada şampiyonun tiyatro londra

Bu haber kez okundu.

Britanya'da başarılı Türk restaurant ve Takeaway’leri seçilecek

Avrupa Ajası (AVA) İngiltere-2.TÜRK RESTAURANT VE TAKEAWAY ÖDÜLLERİ (TURTA) için geri sayım başladı.Britanyada sayilari her geçen gün artan başarılı Türk restaurant ve Takeaway’lerinin ülke ekonomisine ve sosyal hayatına olan önemli katkılarının takdir edilmesi ve sektörün ihtiyaç duyduğu desteğin sağlanması amacıyla başlatılan TURTA ödüllerinin ilki İngiltere parlementosunda çok sayıda seçkin davetlinin katılımıyla gerçekleştirilmişti.TURTA’nın elde ettiği başarının ardından ikinci TURTA ödüllerinin 5 Kasım Pazar günü Londra merkezde görkemli Park Lane Shareton otelde gerçekleştirileceğini acıklayan yetkililer, aralarında cok sayıda milletvekili, gazeteci ve iş dünyasından tanınmış 400 seçkin davetlinin katılmasını beklediklerini açıkladılar. Aralarında Cobra Bira’nında bulunduğu birçok büyük şirketin sponsorluğunda gerçekleşeceği öğrenilen 2. TURTA ödülleri için önerilerin alınmaya devam edildiğini belirten yetkililer öneriler icin www.turta.co.uk websitesinin ziyaret edilebilecegini belirttiler. Daha fazla bilgi almak veya TURTA odul torenine katilmak isteyenlerin +44 7508 256806 numara uzerinden detayli bilgi alabilecekleri aciklandi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.