Öne Çıkanlar londra cemal kaşıkçı 24 haziran seçimleri University of London Microsoft İngilterede uzmanlar Dünya Eğitim Forumu İngiltere Ulusal İstatistik Londra Ramazan İmsakiyesi 2022 TURTA

Bu haber kez okundu.

Britanya'nın en iyi Türk Restoran ve Paket Servisi ödülleri sahibini buldu

AVRUPA AJANSI (AVA) İNGİLTERE-2. Türk Restoran & Paket Servis Ödülleri (TURTA) görkemli bir törenle sahiplerini buldu! 2. Türk Restoran & Paket Servis Ödülleri (2nd Turkish Restaurant & Takeaway Awards (TURTA)), Cobra ve Work Permit ana sponsorluğunda, dün gece Park Lane Sheraton Hotel’de sahiplerini buldu. 2. Türk Restoran & Paket Servis Ödülleri (2nd Turkish Restaurant & Takeaway Awards (TURTA)), Cobra ve Work Permit ana sponsorluğunda, Anatolia ve Soho Print destekleriyle 5 Kasım’da Park Lane Sheraton Hotel’de gerçekleşen törenle sahiplerini buldu. Yerel yönetim liderleri, milletvekilleri ve sektör temsilcilerinin bir araya geldiği ödül töreninde, 17 farklı kategoride, Birleşik Krallık’ın dört bir yanından 26 restoran ödül kazandı. Gecenin ana sponsorlarından Cobra Beer’ın kurucusu Lord Karan Bilimoria’nın açılış konuşmasını yaptığı ödül töreninde ayrıca Labour Party milletvekili Kate Osbourne ve Work Permit Cloud’un kurucusu MD Lutfur Rahman söz aldı. 


 
Türkiye’nin zengin kültürel mirasını ve İngiliz mutfağı üzerindeki etkisini görünür kılmak ve taçlandırmak üzere her yıl düzenlenen TURTA’nın bu yılki kazananları ise şöyle:  
 
Best Newcomer Restaurant in London / Outside London: LA BANQ -  Kara - Meze Turkish Mediterranean & Grill
Best Takeaway in London: Olives and Meze - Fast Break Kozzy Cafe
Best Takeaway in Regional: Master Kebab - Irmak BBQ Dunstable
Best Turkish Cafe / Restaurant in Wales: The Corpa Cafe
Best Turkish Restaurant in North and West London: Melissa Restaurant (Edgware)
Best Turkish Restaurant in Northern Ireland: Istanbul Turkish Restaurant
Best Turkish Restaurant in Scotland: Antioch Restaurant - Memed Grill and Meze Bar
Best Turkish Restaurant in South and East London: Lara Grill
Best Turkish Restaurant Regional: Tarla Restaurant - Mehmet Kitchen - Mount Nemrut
Best Value Restaurant: Antep Kitchen - Fez Mangal Mayfair
Chef of the year: Aziz Gezer / Uni Kebab Turkish Mangal
Customer Satisfaction: Opuz Hemel Hempstead - Kaya Meze Bar
Fine Dining Restaurant: Mantl
Best Delivery Restaurant Take Away: Marmaris Turkish Restaurant
Kebab Van of the Year: The Best Diamond Kebab Van
Supplier Award: Sancak Meat
Best Designed Restaurant in London: Ruya Restaurant


 
Yemek severleri, İngiltere’deki en sevdikleri Türk restoranları ve paket servis işletmelerini oylamaya yüreklendiren TURTA, müşterilerin yereldeki en iyi işletmeleri tanımaları ve ödüllendirmeleri için de fırsat sağlıyor. TURTA için İngiltere genelinde her yıl 100’den fazla restoran değerlendirmeye giriyor. TURTA’da adil ve demokratik oylama temel bir prensip olarak öne çıkıyor. Bu yılın jürisini Baroness Meral Hussein Ece, Paymentapp CEO’su Cenap Kaygusuz, İç Mimar Muhammet Akdere, Psikolog Hande Yaşargil, Avukat Ozan Aşkın, Girişimci Fevzi Güngör ve Avukat Kezban Alan oluşturuyor. İlki geçtiğimiz yıl gerçekleşen Türk Restoran & Paket Servis Ödülleri, 21 Şubat 2023’te, milletvekili Feryal Clark evsahipliğinde House of Commons’ta sahiplerini bulmuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.