Öne Çıkanlar donald trump koray şener sömestr tatili Demokrasi 4.0

Bu haber kez okundu.

Çitliyo ile Çitledikçe Çitliyo, Çitlemesi Bitmiyo!

AVRUPA AJANSI (AVA) ŞİRKET/LONDRA - Büyük küçük tüm ailenizin en sevdiği kuruyemişlerin başında kuşkusuz ayçekirdeği geliyor. Network Food, yeni Çitliyo’lar ile çekirdek yeme keyfinizi İngiltere’ye getirdi. Yeni Çitliyo, yeni hasatta daha iri taneli, içi dopdolu, çıtır çıtır ayçekirdeklerini özenle seçildikten sonra tam kıvamında kavrularak yepyeni ambalajlarıyla sizlere sunuluyor Yeni Çitliyo’lar ile çekirdek yeme keyfiniz hiç bitmeyecek… Peyman’ın tüm ürünleri Londra’da Network Foods güvencesiyle tüm marketlerde…Ürün ve hizmet tedariki için Network Foods şirketini 020 8885 4131 veya 079 8359 2622 numaralı telefondan arayın veya internet üzerinden de sipariş verebilirsiniz. Online-Shopping: www.networkfoodshopping.com

Kenton ile ağızlar tatlansın

Mutfaka güvendiğiniz lezzet, ailenizin dostu Kenton ürünleri. İngiltere’deki toptancısı Network Food Distribution Ltd tüm Kenron ürünlerini sizler için yıllarca Türkiye’den getiriyor. Keşkül, Kazandibi, Sütlaç, Süpangle, Sakız Muhallebi, İrmik Helvası, Pudding çeşitleri, Hamur Kabartma tozu, Kakao, Çikolatalı sos, Trileçe, Pudra, Kremşanti tüm ürünler Londra’da Network Foods güvencesiyle tüm marketlerde. Birinci sınıf ürün ve hizmet tedariki için Network Foods şirketini 020 8885 4131 veya 079 8359 2622 numaralı telefondan arayın veya internet üzerinden de sipariş verebilirsiniz. Online-Shopping: www.networkfoodshopping.com

Network Food Distribution Ltd 10.yılında

2009 yılında kurulan Network Food, İngiltere'deki lider ve hızla büyüyen dağıtım şirketlerinden biridir. Kuzey Londra merkezli olarak İngiltere pazarında tanınıyor. Müşterilerimize bisküvi, kek, çikolata, şekerleme, içecek, mutfak ürünleri, fındık ve tohumlar dahil olmak üzere geniş bir ürün yelpazesi sunmaktan gurur duyuyor. En kaliteli ürün öncelikli hizmet anlaşıyışı var. Ürünleri İngiltere'nin her yerinde bulabilirsiniz.

Pazar lideri tedarikçilerinden bazıları Türkiye, İtalya, Hollanda, Almanya'dan. Tedarikçilerden 2000'den fazla ürün grubu satılıyor. Birinci sınıf ürün ve hizmet tedariki için bizi 020 8885 4131 veya 079 8359 2622 numaralı telefondan arayın.”

Network Food Distribution Ltd

Block A-5 Industrial Trading Estate,

Brantwood Road,

London, N17 0DX

0208 885 4131

[email protected]

P.tesi- Cuma 8am- 6pm C.Tesi 8 am - 2pm

internet üzerinden de online sipariş verebilirsiniz. Online-Shopping: www.networkfoodshopping.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.