Öne Çıkanlar Leyla Aydemir Komedi Gazinosu alkol Tottenham Hotspur Stadı londra Atatürkçü Düşünce Derneği Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği atogepant hapı NHS migren İngilterede migren

Bu haber kez okundu.

Doğan Accountancy Vergi Değişikliklerine Karşı Uyarıyor

Londra’da faaliyet gösteren mali müşavirlik firması Dogan Accountancy, self assesments, kurumlar vergisi (corporation tax), KDV iadesi ( VAT returns), maaş bordrosu, yıl sonu hesapları gibi konularda küçük ve orta ölçekli işletmelere hizmet veriyor. AAT’den onaylı bir mali müşavirlik firması olan Dogan Accountacy , muhasebenin tüm alanlarına hakim, konusunda uzman ve profesyonel yapısıyla , ticari faaliyette bulunan kişi ve kurumlara hızlı ve çözüm odaklı bir yaklaşım sunuyor.

Dogan Accountancy Wood Green`de

Londra’nın , çözüm odaklı çalışan tecrübeli muhasebe şirketlerinden Özgür Doğan yönetimindeki Dogan Accountancy , Wood Green’deki yeni ofisine taşındı. Şahsi Vergi, İş Planları, Şirket Yıl Sonu Hesapları, İşyeri Kredileri, KDV İadeleri, Şirket Kurulumu gibi alanlarda hizmet veren Dogan Accountancy, müşterilerine en uygun ücretlendirme ile en kaliteli hizmeti sunuyor. Eğer siz de serbest meslek sahibi, serbest girişimci ya da limited şirket sahibi iseniz Dogan Accountancy doğru adresiniz.

Özgür Doğan yönetimindeki Dogan Accountancy , Wood Green’de hizmet vermektedir

www.doganaccountancy.com

[email protected]

Telefon: 0793 057 3273 dres: 235 – 239 High Road, Wood Green, London N22 8HF

Telefon: 0793 057 3273

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.