Öne Çıkanlar londra Getir ABD Getir Avrupa Girişimcilik Özlem Türeci londra cocuk University of London Edinburgh Napier University Cardiff University Brunel University London

Bu haber kez okundu.

Dünyaca ünlü Bursa’nın İskender Döneri Londra’ya geldi

AVRUPA AJANSI (AVA) AVRUPA GAZETESİ- ÖZEL-İNGİLTERE-Bursa Kebap Evi, Bursa Kebabı'nı yani bildiğimiz İskender’i sadece bir yemek olarak görmeyip, bu eşsiz lezzetin köklü geçmişine ve geleceğine sahip çıkıyor.Bursa Kebap Evi, Türk mutfağını dünyaya tanıtan bir restoran zinciri olarak Türkiye, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Kanada, Birleşik Arap Emirlikleri (UAE), Suudi Arabistan, Irak, İran ve Pakistan'da 130'dan fazla şube ile hizmet veriyor. Şimdi ise İngiltere'nin başkenti Londra'da! Dünyanın en büyük Türk restoran zinciri olan Bursa Kebap Evi, İskenderi ile Londra'nın kalbinde, Angel-Islington'da açıldı.

BURSA’DAN ÖNCE AMERİKA VE AVRUPA’YA, SONRA  LONDRA'YA LEZZET DOLU BİR YOLCULUK. 

Londra Büyükelçilerinden Onur Ziyareti

Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Sayın Osman Koray Ertaş ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Londra Büyükelçisi Sayın Çimen Keskin, Bursa Kebap Evi'ni ziyaret etti. Büyükelçileri Bursa Kebab Evi Genel Müdürü Gökhan Durmaz karşıladı. Gökhan Durmaz, ziyaretten duydukları memnuniyetini ifade ederek, "Sayın Büyükelçilerimiz Osman Koray Ertaş ve Çimen Keskin'i ağırlamaktan büyük onur duyduk!" dedi.

Türkiye’nin Londra Büyükelçisi Osman Koray Ertaş, Büyükelçi Müsteşarı Ceren Serbest ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)’nin Londra Büyükelçisi Çimen Keskin ile elçilikten Tahir Tahir, Konsolos Yardımcısı İsmail Şahinoğlu ve Basın Ataşesi Esra Emin Bursa Kebap Evi’ne geldi.

Bursa Kebap Evi Genel Müdürü'nden Açıklama

Bursa Kebap Evi Genel Müdürü Gökhan Durmaz, Avrupa Ajansı AVA'ya yaptığı açıklamada, "Bursa Kebap Evi Ailesi olarak 10 Ülke, 3 Kıta ve 130'tan fazla şubemizle dünyanın en büyük Türk restoran zinciri olmanın gururunu yaşıyoruz. Her gittiğimiz ülkede bayrağımızı, kültürümüzü ve yemeklerimizi sergilemek bizim için büyük onur. Sağolsunlar Büyükelçilerimiz de bizleri ziyarete geldiler. Memleketimizde gibi hissettirdiler. Büyükelçilerimizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz." dedi.

IGC INTERNATIONAL GASTRONOMY COMPANY 

Gökhan Durmaz ve Cem Ulubay, Bursa Kebap Evi'nin Birleşik Krallık Master Franchising'ini IGC International Gastronomy Company şirketi olarak devraldı. Hedefleri Londra'da 20 şube, UK'de ise 40 şube ile markayı büyütmek. Gökhan Durmaz yatırım fırsatlarının devam ettiğini vurgulayarak şunları ekledi: "Bursa Kebap Evi bayiliği için yoğun bir talep var ve önceliğimiz 2024'te Birleşik Krallık'ta 5 yeni şube ile faaliyetlerimize devam etmek. İngiltere'de şu an için 3 farklı lokasyonda anlaşmalar sağlandı ve yatırımcılarımızla görüşmelerimiz sürüyor. Tüm yatırımcıları, bu heyecan verici fırsatları değerlendirmek için IGC - Bursa Kebap Evi ailesine davet ediyoruz” dedi.

Bursa Kebab Evi Genel Müdürü Gökhan Durmaz ve Bursa Kebab Evi Genel Koordinatörü Fuat Macak, KKTC Londra Büyükelçisi Çimen Keskin ve müsteşar Tahir Tahir, KKTC Konsolos Yardımcısı İsmail Şahinoğlu ve KKTC Basın Ataşesi Esra Emin

Hoşgeldin Ramazan - Bursa Kebap Evi'nde İftar Çoşkusu!

Türkiye'nin sıcak atmosferini, yöresel lezzetlerini ve geleneksel ikramlarını keşfetmek için Bursa Kebap Evi Angel, sizleri iftara davet ediyor. Ramazan boyunca her gün iftar menüsü hizmetinizde! Leziz Ezogelin Çorbası ve İftariyelik tabağı ile başlayan menü, Tarihi lezzet İskender ile devam ediyor. Taze yeşilliklerden oluşan Mevsim Salatası ve Bursa’nın bir diğer tarihi içeceği Şıra İskenderinize eşlik ederken finali yine Bursa’nın efsanevi tatlılarından Kemalpaşa ile bitiriyoruz. Tüm menü kişi başı sadece £34.95. Ayrıca sular ve çaylar müesseseden!

Misafirperverlik Kültürü

Bursa Kebap Evi, dünya genelindeki restoranlarında Türk misafirperverliğini yansıtan bir hizmet sunuyor. Şık mimari, güler yüzlü personel ve lezzet dolu menüsüyle misafirlerini evlerinde hissettiriyor.

Araba parkı Bursa Kebap Evi'nin tam karşısında yer alıyor. Upper Street Car Park, Business Design Center, N1 0PW, 52 Upper Street - 

Rezervasyonlar için: https://bursakebapevi.co.uk/book-a-table

*İletişim Bilgileri*

Adres: 341 Upper Street, Angel, London, N1 0PB

Tel: 020 4541 8103

Web Sitesi: bursakebapevi.co.uk

Araba parkı Bursa Kebap Evi'nin tam karşısında yer alıyor. Upper Street Car Park, Business Design Center, N1 0PW, 52 Upper Street - 

Rezervasyonlar için: https://bursakebapevi.co.uk/book-a-table

 Türk restoranı Bursa Kebap Evi Bursa’nın İskender Döneri ile Londra’da açıldı. 

Bursa’nın İskender Döneri Artık İngiltere'de!

130 şube ile dünyanın en çok şubesi olan Türk restoranı Bursa Kebap Evi Bursa’nın İskender Döneri ile Londra’da açıldı. 

Adres: 341 Upper Street, Angel, London, N1 0PB

Tel: 020 4541 8103

bursakebapevi.co.uk

Araba parkı Bursa Kebab Evi’nin tam karşısında yer alıyor.  Upper Street Car Park, Business Design Center, N1 0PW, 52 Upper Street -  

Rezervasyonlar: bursakebapevi.co.uk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.