Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Cate Blanchett Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Penny Mordaunt Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu

Bu haber kez okundu.

Himayalardan Sofralara Uzanan Bir Lezzet Hikayesi, Tilda 50. Yılını Gururla Kutluyor

Firma ve markalar için yarım yüzyıl gibi bir mazi, sunulan ürünün farklı kıtalardaki insanların damaklarında edindiği kalıcılığa da gösterdiğine işaret eder.Mutevazı bir başlangıçla çıkılan yolda, yeni bir marka meydana getirmek için, sadece ürün yetmez çoğu zaman. Ürün ile birlikte kalite de bu konseptin tamamlayıcısı olmak zorunda. Kalitenin eksik olduğu ürünlerin ve markaların hayat süreleri de uzun yıllara ulaşmaya yetmez.Tilda, gıda sektöründe bugün pirinç ile birlikte hatırlanıyorsa bunun altındaki neden, insanlara sunduğu ürün ile kalitenin birbirini tamamlamasından kaynaklıyor.İnsanların beslenme tarihinde yer alan yüzlerce farklı gıda ürünü arasında, sürekliliğini koruyarak, hep birkaç yemek arasında yeri ayrılmış olan pirinç Tilda markasıyla bütünleşince bir kültür halini alıyor.

Ailelerin kuşaktan kuşağa aktardığı ve mutfağın en geleneksel yemeği olması işte bu kültür sayesinde devam ediyor.

Tilda, geride bıraktığı 50 yılda, pirincini kültür haline getirmiş olan insanlara teşekkür ederken, farklı çeşit ve tadlardaki ürünleri ile gıda dünyasında yerini de sağlamlaştırıyor.
Yemeğin sadece yendiği tarafta olanların bilmediği bir çok farklı lezzet özelliğine sahip ürünleriyle Tilda 50. yılını gururla kutlarken, markasını parlatan ve bir kültür haline getiren tüketicilere de teşekkür ediyor.


SİZLER OLMADAN BAŞARAMAZDIK!


Ve diyor ki; “biz bunu sizler olmadan başaramazdık. Bu ülkenin zengin yemek kültür tariflerini sofralara taşıyan ve hep üstte olmamızı sağlayan harika insanlara teşekkür ederiz. Nesilden nesile aktarılan mirasımız ve değerli tarifleriniz 50 yıldır bu kadar çok yemek masasının kalbinde kalmamıza ve bu değerin artmasına yardımcı oldu.”


BİRLEŞİK KRALLIK’TA BİR NUMARALI PİRİNÇ MARKASI

Dünya çapında 50'den fazla ülkede satılan ikonik bir küresel pirinç markası olan Tilda, Birleşik Krallık'ta bir numaralı pirinç markası.Tilda, 70'lerin başında Basmati'yi İngiltere ve Avrupa'ya tanıtan ilk şirket olarak sektörde yarım yüzyılı geride bıraktı. Ürünlerini sadece kendi markası ile üreten firma, özel etiketler için paketleme yapmıyor ve odak noktamız yalnızca pirinç üzerine yoğunlaşmış durumda. İşimiz çok çeşitli ve tüm sektörlerde varlığımız var.
 
• Birden çok kategoride çok çeşitli pirinç ve tahıl ürünleri
• Farklı yaşam evrelerinde çeşitli tüketici grupları
• Sadece en kaliteli malzemeler
• Tüm ürünleri Vejetaryen, Glutensiz
• Çoğu ürün aynı zamanda Vegan

TİLDA ÜRÜNLERİNE AYTAC CASH & CARRY’DEN ULAŞABİLİRSİNİZ


Tilda’nın leziz zengin pirinç çeşitlerine Aytac’ın, Leyton'da yeni bir Cash & Carry’sinden temin etmek mümkün. Tilda ürünleri, kuru pirinç ve ısıtmaya hazır tüm ürünler Aytaç Cash & Carry'de cazip fiyatlarla market, restorant, ve cafe işletmecilerine sunuldu.ADRES:Unit 32, Forest Business Park, Argall Avenue, Leyton, London E10 7FB Tel: 020 8509 8222

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.