Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye Vladimir Putin

Bu haber kez okundu.

Moda perakendecisi Libre London kuruluşunun ilk yılını kutluyor

Avrupa Ajansı (AVA)-Londra merkezli moda perakendecisi Libre London, kuruluşunun ilk yılını kutluyor.Kadın giyim, aksesuar, takı, makyaj ve cilt bakımı ürünleri sunan işletme, kişilerin görünümlerini tamamlamak için ihtiyaç duyabilecekleri bir çok ürünü bünyesinde barındırıyor.  Büyük etiketli markaların ve daha küçük bağımsız markaların bir karışımını satan Libre London, ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Libre London, ilk yıl dönümüyle birlikte kendi markali ürünlerini müşterilerin beğenisine sundu. Libre London'ın SS22 yaz koleksiyonu, günlük moda ihtiyaçlarınız için ideal olan zarif elbiseler, şık resmi kıyafetler ve yeni gündelik kıyafetlerin modaya uygun bir karışımını içeriyor. İnsanların kendilerini tam olarak ifade etmelerini sağlamada modanın yardımci rolüne inanan Libre London, müşterileri için görünümlerini tamamlamada etkin bir rol oynuyor.

Libre London direktörü Beril zehra Usta

İngiltere'nin başkenti Londra merkezli Libre London'ın başarılı yöneticisi Beril zehra Usta şunları söyledi: "Bir yılda çok şey olabilir. Libre London için, pandemi ve küresel belirsizliklerin ortasında moda sektöründe bir yılı tamamlamak önemli bir başarı.Çevrimiçi mağazamızı ilk kez 2 Mayıs 2021'de açtık ve yalnızca en seçici moda tutkunlarına değil, aynı zamanda modaya duyarlı müşterilere de hitap eden bir dizi üstün kaliteli giysi, aksesuar ve güzellik ürünü sunmayı amaçladık.Birinci yılımızı kutladığımız için çok mutluyum. Yeni ürünlerimizle iddialıyız. Websitemizden sipariş vererek beğendiğiniz ürünlere hemen kavuşabilirsiniz." 

Beril Zehra Usta, şirketin başarılarından dolayı çok mutlu. Beril Zehra Usta şunları ekledi:  “Geçen yıl Libre London'ı lanse ettiğimizden beri elde ettiğimiz her şeyden gurur duyuyorum. Giydiği kıyafetlerle kendini ifade etmek isteyen herkesin uğrak noktası haline geldik. Kendi tarzlarına uygun ve vücutlarını öne çıkaran inanılmaz kıyafetler elde etmek isteyen müşterilerimize en iyi online alışveriş deneyimini sağladığımıza inanıyorum. Harika stil hiçbir taviz vermemeli ve müşterilerin bizim giysi ve aksesuarlarımızı nasıl giydiğini görmek harika oldu."

£45 üzerindeki siparişler için ücretsiz standart kargo

Libre London'ın yaz kolleksiyonu hazır makyaj ve aksesuarlardan oluşan kapsamlı listesiyle, ister yurt dışı seyahati isterse sessiz bir yaz kaçamağı için olsun, kıyafetlerinizi göreceli rahatlık ve kolaylıkla planlamanıza yardımcı olmayı amaçlıyoruz.

Ürünler ve Sipariş için: https://www.librelondon.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.