Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Wolverhampton Nottingham Acın Ilıcalı Azerbaycanın başkenti Aydın Çubukcu Ali Rıza Değirmenci Türk Okulu Geri dönüşüm Küresel İklim değişikliği

Bu haber kez okundu.

Britanya Kebab Ödülleri 2022 kazananlar belli oldu! İsimler ve restaurantlar

Avrupa Ajansı (AVA) Londra-Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Britanya Kebab Ödüllerinin 10.cusu Londra merkezde gerçekleşen görkemli bir törenle sahiplerini buldu.Başbakan Boris Johnson video mesajinda ülkede en çok konuşulan ödül töreni olan Britanya Kebab Ödüllerine katılamamasına rağmen her yıl büyük heyecanla beklenen törene katılan herkesi selamladığını, kebab sektöründe çalışan herkese ülkeye olan katkılarından dolayı teşekkür etti.

 İngiltere Avam Kamarası Başkanı Sir Lindsay Hoyle konuşma yaptı


Londra merkezde Park Plaza Westminster Hotel'de gerçekleşen törenin açılış konuşmasını Türkiye Araştırmaları Merkezi (CEFTUS) direktoru ve Britanya Kebab Ödülleri kurucusu İbrahim Doğuş yapti.

İbrahim Doğuş, İngiltere Avam Kamarası Başkanı Sir Lindsay Hoyle, Enfield Belediye Başkanı Sabri Özaydın

Ibrahim Dogus konusmasinda Pandemiden kaynakli sektorun karsi karsiya kaldigi buyuk sorunlari asmak icin buyuk caba gosterdigini, hukumetin KDV (VAT) yi dusuk tutmak, ticari vergileri azaltmak basta olmak uzere restaurant ve takeawaylere direk maddi katki sunmaya devam etmesi gerektigini belirtti. Konusmasinda Ukrayna halkiyla dayanisma icinde olduklarinida dile getiren Ibrahim Dogus torende Ukraynalo multecilerle dayanismak icin maddi destek cagrisindada bulundu.

Britanya Kebab Odulleri gecesinde ayrica Lubnanda faaliyet yuruten kanserlo cocuklara destek vakfi icinde dayanisma amacli bagis toplandi.

Heart FM radyosunun ünlü sunucularından Lucy Horobin geceyi sundu

10. Britanya keban odullerinde Ingiltere milli egitim bakani Nadhim Zahawi, Ingiltere parlementosu baskani Lindsay Hoyle, Ingiltere’nin en buyuk isveren orgutu CBI’in baskani Lord Karan Bilimoria , Ticaret bakani Paul Scully, Ana muhalefet partisi genel baskan yardimcisi Angela Rayner, JUST EAT TAKEAWAY genel muduru Andrew Kenny ile UK Hospitality CEO’su Kate Nicholls ‘da birer konusma yapip Turkiye’nin Britanya’da en onemli kulturel ve turizm acisindan tanitim araci haline gelen Britanya Kebab Odullerine katilmaktan, destek vermekten buyuk mutluluk duyduklarini belirttiler.

Aralarinda Ingiltere parlementosunda temsili bulunan tum partilere mensup 250 milletvekili ve Lordlar kamarasi uyesininde bulundugu 1200 seckin davetli katildi.

Ingiliz basin ve yayin kurumlarininda yogun ilgi gosterdigi odul toreninde basarili olup binlerce isyeri arasinda odul kazanlar ise asagidaki gibidir:

Alton and Co şirketinin sahibi Altan Kemal ve davetliler 

10th British Kebab Awards Winners 

Best Kebab House in Northern Ireland

The Sphinx Botanic


Best Kebab House in Scotland

Shawarma King


Best Kebab House in Wales

Golden BBQ
Yiannos Fish Bar Mynydd Isa


Best Kebab Restaurant in North and West London

Devran Kitchen
Yaprak Restaurant


Best Kebab Restaurant in South and East London

Yaz Restaurant
Duman Doner


Best Kebab Restaurant Regional

Sark Restaurant
Turknaz Restaurant
Zeytin


Best Newcomer Restaurant in London/Outside London

Irmak Lounge


Best Takeaway in London

Kebab Kid
Best Turkish Kebab East Ham


Best Takeaway Regional

The Fish Yard
Master Kebabs


Best Value Restaurant

Uni Kebab
Efes Restaurant


Customer Satisfaction

A La Turka Ramsgate

Fine Dining Restaurant

Istanblue Royton
Skewd Kitchen


Just Eat Best Delivery

Wellingborough Kebab House
Kent Kebab House

Kebab Van of the Year

Atalay's Kebab Van
Gourmet kebab


Greek Restaurant

Tony's Pita


Lebanese Restaurant

Tarboush


Chef of the Year

Tacim Yetis / Galata Mezze Restaurant

Fatma Gungor/ Fatma's Kitchen

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.