Öne Çıkanlar İngilterede sigara kktc sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt Türkmenköy londra Türkmenköy FC KKTCde Türkmenköy Uzayın şairi

Bu haber kez okundu.

e-YDS 2014 başvuruları bugün başlıyor

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Belirleme Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik kapsamında yapılacak e-YDS, merkez tarafından gerçekleştirilecek Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) ile eşdeğer kabul edilecek. e-YDS'ye giren adayların kazandıkları haklar, YDS'ye girenlerin kazandıklarıyla aynı olacak.

e-YDS'nin 2014 yılı için diğer uygulamaları İngilizce alanında 19 Ekim, 15 Kasım ve 20 Aralık tarihlerinde yapılacak. 19 Ekim'deki sınava başvurular, 8-10 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek. Sınavlar, saat 14.00'te başlayacak ve 2,5 saat (150 dakika) sürecek.

Sınava katılmak isteyen adaylar, ücreti, kılavuzda belirtilen tarihlerde ÖSYM'nin internet sayfasında yer alan "Ödemeler" alanından kredi/banka kartıyla yatıracak. Ücret ödeme işlemi, sınava başvuru tarihinde saat 14.00'te başlayacak, kontenjan dolduğunda sona erecek. Kontenjan dolmadığı takdirde sınava başvuru tarihlerinin son gününde saat 17.00'de bitecek. Sınava katılmak için ücret ödeyen adaylar bilgi güncelleme işlemlerini, kılavuzda belirtilen tarihlerde ÖSYM sınav koordinatörlüklerinden resmi iş günü ve saatlerinde yapacak. ÖSYM sınav koordinatörlüklerinden bu işlemleri yaptırmayan adaylara Sınava Giriş Belgesi düzenlenmeyecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.