Öne Çıkanlar Girişimcilik Özlem Türeci Getir ABD Getir Avrupa londra cocuk Edinburgh Napier University Cardiff University Birleşik Krallık burs basvuru Great Scholarships 2023 2024 Yeşilçam günlerine

Bu haber kez okundu.

Gururumuz oldu

Avrupa Ajansı (AVA) Ayşe Kambir/ Londra-Toplumumuz için üst düzey bir haber olan, bu gururu sizlerle paylaşmak istedik. Oxford Üniversitesi'nde parlak bir kariyer yapan Barrister Can Yeginsu için yapılan yorumlar birbirinden güzel ve gurur verici.

Barrister Can Yeginsu İngiltere'de yayınlanan, Hukuk sektörü dergisi "Legal Week Magazine" tarafından 'Stars at the Bar – Masters in their Field' kategorisinde en iyi Barrister seçildi. İngiltere'nin önde hukukçuları tarafından ve 350 önemli hukuk firması, barristerlar, hakimler ve savcıların seçimi ile yılın en Başarılı Barrister'ı seçildi

Ticari davalardaki başarısı, mesleki sorumluluk anlayışı, insan hakları konusundaki duyarlılığı ve yenilikçi tutumu Barrister Can Yeginsu için ilk akla gelip söylenenler. Müvekkilleri ise onu takdir edecek kelime bulmakta zorlanıyor. “O gerçek bir yetenek”, “Mükemmel bir zihne sahip”, “En zor konularda en can alıcı konuları seçerek dışarı çıkartan muhteşem biri” gibi bir çok yoruma rastlamak mümkün.  İkna etme yeteneğinin çok yüksek olduğu bilinen Barrister  Can Yeginsu, aynı zamanda müthiş bir iletişim gücüne sahip. Bu özelliklerinin yanında çok mütevazi ve yardımsever olması ise takdir edilen diğer konular.  Bizden birinin meslektaşları tarafından bu kadar sevilmesi ve genç yaşta edindiği bu başarının daim olmasını diliyor, içimizden her alanda daha nice başarılara imza atacak gençlerimizin çıkacağı inancını taşıyoruz.

Ayırnıtlar için tıklayınız

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.