Öne Çıkanlar Londrada Reha Erdem Dünya Eğitim Forumu Esra Bilgiç Belçika Necdet Topcu vefat etti Ayşe Gürgün Say acun ılıcalı Mortgage Advisers firması Ersin Kırçak Mehmet Koççat

Bu haber kez okundu.

İngiltere'de Kişisel Yaralanma Davaları

Londra faaliyet gösteren Advantage Avukatlık, çeşitli kişisel yaralanma vakalarıyla da ilgileniyor. Bu tarz vakalar, bir trafik kazası, kayma tökezleme ve iş kazası sonucu meydana gelip çeşitli yaralanmalara mahal verebilen türden. Whiplash reformlarının ardından 31 Mayıs 2021'de ve sonrasından itibaren meydana gelen trafik kazalarıyla ilgili büyük değişiklikler oldu ve yeni kararlar alındı. Yeni reformda özellikle boyun zedelenmeleri için sabit bir tarifede karar kılındı. Yeni kurallardan bazı nedenlerle muaf olan belirli kategoriler ve vaka tipleri de mevcut. Şu anda her vaka kendi olgularına göre değerlendiriliyor. Advantage Avukatlık, 31 Mayıs 2021'de veya sonrasında bir trafik kazası geçirdiyseniz, yardımcı olabileceğimiz bir durum varsa şayet lütfen bizi arayın veya ofisimizi ziyaret edin" açıklaması yaptı. Açıklama şöyle sona erdi: 

Advantage Avukatlık sahibi başarılı avukat Fidan Osoy

Advantage Avukatlık: "Örneğin bir süpermarkette kayma veya takılma sonucu yaralandıysanız, kaymanıza neden olan şeyin (örn. dökülen madde) fotoğraflarını çekmenizi, ayrıntıları almanızı ve bunu mağazadaki birine (ideal olarak bir yönetici) bildirmenizi öneririz. Düşüşe tanık olan varsa iletişim bilgilerini almayı lütfen unutmayınız. Herhangi bir CCTV talebinin yapılabilmesi için lütfen mümkün olan en kısa sürede avukatlarımızın size en efektif şekilde yardımcı olabilmeleri için ofisimize geliniz. Daha fazla bilgi almak veya yeni bir sorgulama yapmak isterseniz, lütfen 0208 807 1676 ofis numaramızdan bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.