Öne Çıkanlar ingiltere Londra IOD Yöneticiler cemal kaşıkçı kktc 24 haziran seçimleri Ambargoed Emeklilik maç saat kaçta son haber türkiye

Bu haber kez okundu.

Kral FM Londra sahibi sevilen DJ Koray ve kız arkadaşının son durumu açıklandı

İngiltere'nin başkenti Londra'da polis, Kral FM Londra sahibi sevilen DJ Koray'ın öldürüldüğünü açıkladı. Kız arkadaşının durumu açıklandı. ÖZEL HABER. AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA-ÖZEL HABER-Kral Fm Londra'nın sahibi DJ Koray, yanındaki Türkiye'den misafir gelen kız arkadaşı ile 3 gündür kayıptı. Tüm Londra Koray ve kız arkadaşının bulunması için çağrıda bulundu. Londra polisi referansının numarası oluşturarak bilgi toplamaya Koray'ı bulmaya çalıştı. En son 3 gün önce Kuzey Londra Angel'da bir restaurantta yemek yiyen DJ Koray ve kız arkadaşı yemek sonrası evlerine gitmişti. Takip edildiği açıklanan DJ Koray ve Kız arkadaşı evlerinin önüne gelen bir van içine konularak kaçırıldı ve o andan itibaren bulunamadı. Türkiye'nin ünlü bir ailesine mensup kız arkadaşının bulunması için kırmızı bülten çıkarıldığı aktarıldı. İngiliz vatandaşı olan Mehmet Koray Alpergin, 43 yaşındaydı. Kuzey Londra'da ikamet ediyordu. Kral Fm Londra'nın sahibiydi. Londra Türk Toplumu tarafından sevilen bir sima olan merhum Dj Koray gülen yüzü ve yardımseverliği ile tanınıyordu. 

 
Kız arkadaşı yaşıyor mu ? 

 

Türkiye'nin ünlü bir ailesine mensup kız arkadaşının bulunması için kırmızı bülten çıkarılmıştı. Essex ormanlarında bulunan DJ Koray'ın cansız bedeninin yanında kız arkadaşı yoktu. Avrupa Ajansı'nın ulaştığı bilgilere göre İngiliz polisi öldürülen Dj Koray'ın kız arakadaşının yaşadığını açıkladı. Kız arkadaşı Türkiye'ye gönderilmedi, İngiliz polisi araştırma için tutuyor.

Gözü yaşlı baba açıkladı! 

Londra'nın ünlü DJ'i Koray öldürüldüğünü Gözü yaşlı baba açıkladı. Essex ormanlarında bulunan DJ Koray'ın cansız bedeni polis ve otopsi için alındı. Koray'ın naaşı inceleniyor. Otopsisi yapılacağından ailesine naaşı verilmedi. Gözü yaşlı baba Tuncay Beykozlu oğlu için şunları söyledi:

"BANA, Neyin eksik diye
Sorma hayat OĞLUM
Derim yerini
dolduramazsın..."

Avrupa Gazetesi olarak İngiltere Türk medyası adına merhum DJ Koray'a Allah'tan rahmet dileriz. Mekanı cennet olsun. Ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.Ayrıntılar geliyor. Sık sık güncelleme yapacağız. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.