Öne Çıkanlar maç hangi kanalda kktc İngilterenin başkenti Small and medium Enterprises for Labour Yurtdışı Türkler Cemevi ingiltere londra Cemevi avrupa cemal kaşıkçı son dakika

Bu haber kez okundu.

Kuzey Batı Türk Toplumu Derneği Manchester'da Cumhuriyeti kutluyor

AVRUPA AJANSI (AVA) MANCHESTER- Orta İngiltere'nin en büyük şehirlerinden olan Manchester'da yaşayan Türkler, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını muhteşem bir balo ile kutluyor. Kuzey Batı Türk Toplumu Derneği'nden (North West Turkish Community Association) yapılan açıklama şöyle: "İşte beklediğimiz 100.yıl ve işte Cumhuriyetimizin 100. yılına yaraşır muhteşem bir balo. Üçüncü geleneksel Cumhuriyet balomuz hatıralardan silinmeyecek bir tarihe denk geldi. Sizlerle bu özel gecede buluşmak için sabırsızlanıyoruz. Bizlere bağımsızlığımızı armağan eden Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını anmak, Türk Milletinin yeniden doğuşu ile kurulan Cumhuriyet’imizin 100.yılını kutlamak için, 28 Ekim 2023 cumartesi akşamı saat 7’de Radisson Blu Airport Otel’in en büyük salonu Manchester Suite’de bir araya geliyoruz. Balomuz video gösterimlerinin de olacağı harika bir resepsiyonla başlayacak. Gelin bu onur ve gururu hep birlikte elele yaşatalım ve Cumhuriyet’imizin 100.yılını beraberce kutlayalım." 

T.C. Manchester Başkonsolosu Onur Seyfi Sayın ve Manchester Belediye Başkanı Sayın Yasmine Dar, Cumhuriyet'imizin 100. yıl balosuna katılacak

Kuzey Batı Türk Toplumu Derneği (North West Turkish Community Association): "Program dahilinde T.C. Manchester Başkonsolosumuz Sayın Onur Seyfi Sayın ve Manchester Belediye Başkanı Sayın Yasmine Dar’da protokol konuklarımız arasında olacak. Balomuzda tanışmaktan mutluluk duyacağınız sürpriz konuklarımız da yer alacaktır. Genç Sanatçımız Melis Bilen iddialı bir şarkıcı ve kendi besteleri de olan çok başarılı bir müzisyen. Bizleri İngiltere’de harika bir şekilde temsil eden 6 kişilik bir orkestra ile hepimizin bildiği en güzel şarkılardan oluşan bir repertuar ile bizlere bir müzik şöleni sunacaklar. NWTCA Halk dansları Filiz Özüm önderliğinde yapacakları gösterileri ile bizleri Türk tarihi içinde şahane bir yolculuğa çıkaracaklar." 

Program: 19:00– 24:00

Resepsiyon 
Geceye özel video gösterimi  
Konuşmacılar
Yemek (3 Course) 
Filiz Özüm önderliğinde 
NWTCA Halk Dansları Ekibi
Melis Bilen ile Müzik Ziyafeti 
Çekiliş

--------

Kıyafet kodu: Smokin, Takım elbise, Gece elbisesi 
Yaş sınırı: 15 (Aile ile birlikte) 

Biletleri Eventbrite linkinden temin edebilirsiniz. Posterdeki QR kodunu scan yaparak direkt olarak etkinlik sayfasından biletlerinizi alabilirsiniz. 

https://www.eventbrite.co.uk/e/100yl-cumhuriyet-balosu-tickets-720342472727?aff=oddtdtcreator

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.