Öne Çıkanlar Gallipoli Restoran Gallipoli angel Dilek Livaneli londra Atatürkçü Düşünce Derneği londra Türk markaları ingiltere Türk markalarının Londra Büyükelçisi Ertaş londra bayram Lig Şampiyonu Trabzonspor UK TTFF Discnow Cyprus

Bu haber kez okundu.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz TV'deki görevine son verildi
Beyaz Futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, büyük tepkinin ardından Twitter hesabından açıklama yaptı ve skandal sözleri için özür diledi.ERTEM ŞENER'DEN AÇIKLAMATepkilerin büyümesinin ardından Beyaz TV, Rasim Ozan Kütahyalı ile yollarını ayırdı. Kanal yönetiminin yönetiminin aldığı kararı spor yorumcusu Ertem Şener duyurdu.Şener, Beyaz TV canlı yayınında "Bu akşam kanal yönetimimizle aldığımız karar doğrultusunda, bugünden itibaren Rasim Ozan Kütahyalı ile yollarımızı ayırdık." açıklamasında bulundu.Ertem Şener şu açıklamayı yaptı:"Dün akşam kimsenin tasvip etmediği, edemeyeceği büyük bir sıkıntı yaşadık. Tabi bu kimsenin kabul edemeyeceği bir durum oldu. Rasim Ozan Kütahyalı da bu vahim durumdan sonra bir hayli üzüldü, bir hayli sıkıldı. Üzüntüsü gerçekten son derece üst seviyedeydi. Bu bizim için kabul edilemez bir durum oldu. Ben bu kanalda Beyaz TV Spor'un genel direktörüyüm. 6 sezondur buradayım. Boşnak kardeşlerimizin kalbi çok kırıldı. Onlarla etle tırnak gibiyiz. Bu vahim karardan sonra, bu akşam kanal yönetimimizle aldığımız karar doğrultusunda bugünden itibaren Rasim Ozan Kütahyalı ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Rasim Ozan Kütahyalı bugünden itibaren bizimle olmayacak."ŞENER'DEN İLGİNÇ SÖZLER: BEDELİNİ ÖDETECEK GÜCÜ VARRasim Ozan Kütahyalı'nın kanaldan ayrıldığını duyuran Ertem Şener, konuşmasının devamında "Şer güçler Rasim Ozan Kütahyalı’ya bilinçli bir operasyon yaptılar. Evet Rasim yanımızda yok şu anda ama şunu belirtelim. Rasim’in tüm düşmanlarına bedelini ödetecek gücü vardır." ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.