Öne Çıkanlar Djokovic Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir Mehmet Gözde ingiltere Barkley Nefes terapisti kamplar Oscar ödül törenind Hatice

Bu haber kez okundu.

Süleymaniye Kültür Merkezi Geleneksel Anadolu yemeklerini sundu

Avrupa ajansı (AVA) Londra - Adana kebabtan tutunda, Lahmacun, Tavuk Kuzu İşi ve Dönere, kızarmış tavuktan Çiğ Köfte ve Künefe’ye kadar ne ararsanız vardı. Tabiki yaza özel Dondurma, Tantuni, Türk Çayı ve Türk Kahveside Anadolu Lezzetleri Yiyecek festivalinde en baş köşedeydi.

Süleymaniye Kültür Merkezi’nin önünde yapılan Taste of Anatolia / Food Fair, Anadolu Lezzetleri Yiyecek sokak festivali

Süleymaniye Kültür Merkezi’nin önünde yapılan Taste of Anatolia / Food Fair, Anadolu Lezzetleri Yiyecek sokak festivali, 15 Temmuz’da sona erdi. Süleymaniye Kültür Merkezi Yiyecek İçecek Fuarında bol kepçe lezzet vardı. 212 - 216 Kingsland Road, London E2 8AX adresindeki Süleymaniye Kültür Merkezi önünde yapılan kermes İngilizlerinde ilgisini çekti.

Tabiki en çok doyan ve eğlenen yine çocuklarımız oldu. Süleymaniye Kültür Merkezi’ ndeki tüm etkinlikler için Tel: 020 7684 9900 Ayrıntılı bilgiler için: www.suleymaniye.org ve [email protected]

Süleymaniye Kültür Merkezi Kermesinde tabiki en çok doyan ve eğlenen yine çocuklarımız oldu

Türk Çayı ve Türk Kahveside Anadolu Lezzetleri Yiyecek festivalinde en baş köşedeydi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.