Öne Çıkanlar acun ılıcalı WHO İngiltere vizesiyle Cindy Crawford londra Istanbul Photo Awards 2023 Photo Awards 2023 sergisi Türkmenköy londra ateşkes TURTA londra Doğu Ekin

Bu haber kez okundu.

Zülfü Livaneli'den Londra’da Kraliyet Orkestrasıyla muhteşem konser

Avrupa Ajansı (AVA) Londra-ÖZEL HABER- Royal Albert Hall’den bir efsane geçti. Kraliyet Filarmoni Orkestrasının eşlik ettiği Zülfü Livaneli İngiltere’li müzikseverlerle buluştuZülfü Livaneli Londra'da Kraliyet Filarmoni Orkestrasıyla konser verdi !  Türkiye'nin önemli sanatçılarından olan efsane sanatçı Zülfü Livaneli'nin İngiltere’de hayranlarıyla buluştu. Birleşik Krallık ülkelerinden İngiltere'nin başkenti Londra'da 24 Kasım 2022 Perşembe akşamı dünyaca ünlü Royal Albert Hall salonunda konser veren Livaneli, soğuk ve yağmurlu geçen Londra’da sevenlerinin yüzünde gülümseme bıraktı. 


Kraliyet Filarmoni Orkestrası

Londra merkezli Türkiye Araştırmaları Merkezi’nin (CEFTUS) düzenlediği ve orkestra şefi Rengim Gökmen'in yönettiği Kraliyet Filarmoni Orkestrasıyla konser veren Livaneli'ye solist Zeynep Halvası, Görkem Ezgi Yıldırım, Teyfik Rodos ve Betty Harlafti eşlik etti. Ceftus organizasyonunda 3 bin Livaneli hayranı Royal Albert Hall salonunu doldurdu. Zülfü Livaneli’nin kardeşi Ferhat Livaneli orkestraya gitarıyla eşlik etti. 

Ünlüler geçidi

Royal Albert Hall salonunda Livaneli’yi dinleyenler arasıdan Londra’da yaşamaya başlayan Halit Ergenç’le eşi Bergüzar Korel ile ünlü İngiliz yazar Louis de Bernieres ve bir çok tanınmış sima vardı.   

  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.