Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa kktc muharrem ince maç ne zaman Samsunspor koronavirüs gazete cemal kaşıkçı

Bu haber kez okundu.

CEYLAN DİYENLİ KAYIP ARANIYOR

Avrupa Ajansı (AVA) Londra - İngiltere Pekünlüler Derneği’nden açıklama ve yardım talebi var. Genel Sekreter Çetin Özdemir adına yapılan açıklamada, İngiltere’de yaşayan Türk Toplumundan yardım talep edildi. 27 yaşındaki otizmi olan Ceylan Diyenli geçen pazar gününden beri kayıp. Ceylan Diyenli hakkında en ufak bir ipucu bile bulunması için büyük önem taşıyor.

Kendisini görenlerin, yerini bilenler Çetin Özdemir 07947097775 veya derneği 02081276807 arayabilir.

Ceylan Diyenli geçen pazar gününden beri kayıp

İngiltere Pekünlüler Derneği adına sekreter Çetin Özdemir’den yapılan açıklaması şöyle: “Saygıdeğer üyelerimiz, köylülerimiz, resimde görülen kızımız Ceylan Diyenli, kendisinden şu ana kadar bir haber alınmamıştır. Kendisini görenlerin, yerini bilenlerin yada en ufak bir ipucu dahi olsa değerlendirilmek üzere aşağıda yazılı telefon numaralarına bildirilmesi önemle duyurulur.Çetin Özdemir 07947097775 - dernek 02081276807”

27 yaşındaki otizmi olan Ceylan Diyenli geçen pazar gününden beri kayıp

Ailesi polise başvurdu

27 yaşındaki otizmi olan Ceylan Diyenli’nin ailesi İngiltere polisine kayıp başvurusu yaptı. Baba ve anne Diyenliler kzılarının bulunması için toplumumuzdan yardım istiyor. Aynı anda Baba İsmail Diyenli, kızının derdi ile uğraşırken diğer taraftandan Türkiye’de eannesinin vefat ettiği haberini aldı. Acılı baba annesine üzülürken diğer taraftanda kzıını bulmaya çalışıyor.

Bilgi için polisi 101 numaradan arayıp şu referansı veriniz: 19MIS001712

Anahtar Kelimeler:
Ceylan Diyenli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.