Öne Çıkanlar cemal kaşıkçı maç saat kaçta kktc 24 haziran seçimleri ingiltere türkiye İngiltere Uygur Londra HMT Samsunspor Halifax London Clinic

Bu haber kez okundu.

Konsey’den Olağan Genel Kurul Toplantısı çağrısı

AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA - İngiltere Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi Olağan Genel Kurul Toplantısını yapacak. İngiltere Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi (CTCA UK) tarafından yapılan açıklama şöyle: 

İngiltere Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi (CTCA UK) Olağan Genel Kurul Toplantısı detayları şöyledir:Bu Genel Kurulda yeni başkan ve yönetim kurulu seçilecektir. Seçilen başkan, ekibini o gün tanıtacaktır.Konsey’e başkan olmak isteyen adayların, 20 Şubat, 2020 tarihine kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir. Lütfen bu tarihe kadar niyet mektubunuzu, Konsey’e üye olan derneklerin iki tanesinden aldığınız referans mektuplarıyla birlikte [email protected] adresine e-mail ile veya 204 Chaseside, London N14 4PH adresine postayla gönderiniz.Saygılarımızla, İngiltere Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi (CTCA UK)”

Council of Turkish Cypriot Associations (UK)
İngiltere Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi
Tarih: 1 Mart 2020
Saati: 11:00 – 14:00, Pazar günü, 
Toplantı Yeri: Grad Palace, 242 High Rd, Woodgreen, London N22 8JX

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.