Öne Çıkanlar ingiltere maç ne zaman Türkan Akbaş londra Balkan Ninnisi Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab George Floyd Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu

Bu haber kez okundu.

20th London Turkish Film Festivali'nde Aytaç Arman'a ödül

Avrupa Ajansı (AVA) Ayşe Kambir/Londra- 20. Londra Türk Film Festivali başlıyor.  Sinemaseverler müjde ! 20.Londra Türk Film Festivali başladı. Festivalin açılış filmi olarak Ata Demirer ve Demet Akbağ’ın oynadığı Niyazi Gül Dörtnala filmi gösteriliyor. Filmin galası Güney Londra’da O2 Cineworld, Peninsula Square’de. 20.Londra Türk Film Festivali için Ata Demirer ve Demet Akbağ Londra'ya özel gala için geliyor! Festival  bu yıl Yaşam Boyu Başarı Ödülü'nü canlandırdığı farklı karakterlerle Türk Sineması’nda özel bir yeri olan usta oyuncu Aytaç Arman’a  takdim edecek. URART tarafından özel olarak tasarlanmış olan festival Golden Wings heykelciğini açılış gecesi alacak olan Aytaç Arman, LTFF izleyicileri ile 7 Mayıs gecesi buluşacak. 10 Mayıs Pazar günü ise "Yollara Düştük" belgesel filminin gösteriminden sonra Aytaç Arman'ın katılımı ile " Ankara Yürüyüşünden 38 Yıl sonra Aytaç Arman’la Türkiye Sineması Üzerine” adında bir soru cevap paneli gerçekleştirilecek. Gala akşamına bilet için 0203 6270327 veya film listesi ve tüm filmlere bilet için   www.ltff.co.uk internet sitesini ziyaret ediniz.

 

Festivalde gösterilecek filmler şöyle:    

 

Niyazi Gül Dörtnala

 

Sesime Gel Gittiler

 

Sair ve Meçhul

 

Sivas

 

Annemin Şarkɪsɪ

 

Nefesim Kesilene Kadar

 

Beş Şehir İtirazım Var

 

Polis

 

Güneşin Oğlu Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi

 

Sen Aydınlatırsın Geceyi

 

İyi Biri

 

Şafakla Dönenler

 

Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku

 

Gözümün Nûru

 

Balık

 

Kurtuluş Son Durak

 

Rimolar ve Zimolar

 

Kasabada Barış  

 

Guruldayan Kalpler

 

İçimdeki Balık    

 

 

 

20th London Turkish Film Festival Trailer 2015 / festivalin tanıtım filmi izlemek için tıklayınız 

 

 

Belgesel Filmler  

 

Küçük Kara Balıklar

 

Artık Hayallerim Var

 

Yollara Düştük

 

 

10 Mayıs Pazar günü ise "Yollara Düştük" belgesel filminin gösteriminden sonra Aytaç Arman'ın katılımı ile " Ankara Yürüyüşünden 38 Yıl sonra Aytaç Arman’la Türkiye Sineması Üzerine” adında bir soru cevap paneli gerçekleştirilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.